≫ 

LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT: Mladić (21) pao sa zidina Kalemegdana, završio na reanimaciji

Hitna pomoć je u tom slučaju intervenisala 18 minuta posle ponoći, kod splava "Bela vista", a muškarac je navodno bio u alkoholisanom stanju

  • 2

Mladić (21) pao je sa nekoliko metara visine kod donjeg dela Kalemegdana i sa ozbiljnim povredama je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U SUBOTICI: Devojčica (7) pala sa terase, na mestu ostala mrtva

Hitna pomoć je u tom slučaju intervenisala 18 minuta posle ponoći, kod splava "Bela vista", a muškarac je navodno bio u alkoholisanom stanju, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U Ulici 22. oktobra, kod Vatrogasnog doma u Zemunu, u 20.25 sati Hitna pomoć je zatekla žensku osobu između 50 i 60 godina starosti, za koju je navedeno da ju je udario autobus i koja je u teškom stanju prevezena u KBC "Zemun".

Na autoputu za Zagreb u blizini Hitne pomoći u 19.37 sati 40-godišnja ženska osoba je pregledana i zbrinuta na licu mesta.

Hitna pomoć je noćas imala 126 intervencija od kojih 25 na javnom mestu, navela je Macura.

Ona je, takođe, rekla da je juče zabeležena 141 intervencija Hitne pomoći od kojih 64 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške traume.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    24. septembar 2016 | 09:05

    Zao mi je svacijeg ljudskog zivota i zelim mu brz oporavak Ali ne shvatam sljokare Koje je zadovoljstvo napiti se pa sutra mamuran glavobolja Neki kazu problemi pa problemi su tu da se resavaju a ne da se nasljokaju Ali bolesnim alkosima je to samo izgovor

  • Goran Beograd

    25. septembar 2016 | 12:55

    Nije za ZG, već zaTRST

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA