• 41

KOSOVO DOBIJA POZIVNI BROJ? EU uslovljava Srbiju da ne ometa +383

Edita Tahiri tvrdi da je EU uslovila Srbiju da ne ometa dodeljivanje pozivnog telefonskog broja +383 Kosovu

  • 41

Kosovo sledeće nedelje dobija međunarodni telefonski pozivni broj, tvrdi ministarka zadužena za dijalog sa Beogradom Edita Tahiri.
TAHIRI TVRDI: Postignut dogovor o priznanju tablica

Ona objašnjava da je EU odlučila da naredne nedelje održi trodnevne razgovore dve strane, što po Tahirijevoj znači da je EU uslovila Srbiju da ne ometa dodeljivanje pozivnog telefonskog broja +383 Kosovu.
Tahirijeva je za RTK izjavila da će Srbija poslati pismo o tome na adresu Međunarodne telekomunikacione unije, a tvrdi da će nerazjašnjeni delovi koji se tiču "nekih frekvencija i licenci" biti tema trodnevnih razgovora iz kojih ona očekuje "konačni sporazum".
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salko

    Dok se srbi zamlacuju nekakvim referendumom,koji niko bitan nece priznati,ovde kosovo dobivanjem broja pokazuje jos vise koliko je nezavisna drzava,koju ce svi bitni priznati.I kad ce srbi shvatiti da se vise nizasta ne pitaju.

  • ☆☆☆

    Ovaj naš će da popusti i dozvoliće im sve..Jer je već dokazao da je najveći izdajnik u istoriji Srbije.Goreg nismo imali.Uništava nas na najperfidniji mogući način.Navodno sve nam cveta,sve je kao dobro,svi nas cene..a ustvari radi za svetske moćnike,rasprodaje sve što može da se rasproda i privatizuje,deli strateške komanije ove zemlje našim neprijateljima,zadužuje nas..na kraju će da nestane negde a Srbija će da ostane rasparčana,sa celokupnim stranim kapitalom,stranim firmama koje će ovde da zarađuju a profit odnose iz zemlje,a Srbi će da rade za male plate,isto kao i radnici u Indoneziji,Kambodži,Vijetnamu i sl. državama gde su SAD prijateljski delovale i prijateljski dovele ''strane investicije''.

  • Okas

    Veom čudno kojom brzinom neko ili mnogi u zapsdu podržavaju Kosovske Albance da Kosovo bune čisto od Srba a mi samo gledamo

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima