HIT OGLAS IZ POLITIKE: Evo šta kaže otac koji nije verovao da će mu sin završiti ETF!

- Sumnjao sam jer, vidite, kada dete treći put upisuje istu godinu nije baš svejedno. Lako je savetovati tuđu decu, najteže je svoju izvesti na pravi put - kaže tata Đurić

  • 3

Oglas u "Politici" kojim se otac izvinjava zato što nije verovao sinu da će diplomirati trebalo je  da predstavlja samo ispunjeno obećanje, ali potpuno neplanirano "slučaj porodice Đurić" postao je pravi hit u srpskoj javnosti!

Ilija Đurić je nedavno završio Elektrotehnički fakultet, a kada je video diplomu njegov otac je odlučio da ispuni obećanje od pre šest godina. Tada je Ilija treći put upisao prvu godinu studija, pa se zabrinuti otac Branko zapitao da li će njegov potomak ikada završiti fakultet.  Međutim, Ilija je obećao ne samo da će završiti ETF, nego da će se samostalno finansirati tokom studiranja.

- Ako tako bude javno ću se izviniti - rekao je tada Branko.

- Sumnjao sam jer, vidite, kada dete treći put upisuje istu godinu nije baš svejedno. Lako je savetovati tuđu decu, najteže je svoju izvesti na pravi put - kaže stariji Đurić, koji je takođe inženjer i diplomac ETF-a.

Majka Ana, međutim, nije bila ni malo sumnjičava u rešenost sina da završi prestižni fakultet.

- Ilija je rekao da će on za sve da se pobrine i uspeo je. Izdržavao se crtanjem stripova, i za mene je to zaista divna stvar. Da smo mi morali da mu finansiramo školovanje, ne bi to išlo tako lako, godina za godinu -  rekla je majka.

Branko posle diplomiranja nije insistirao da otac ispuni obećanje, ali usledio je gest koji je prerastao u medijski i internet događaj.

- Kad se da reč, ona mora i da se održi - kaže Branko, koji je sinu ponudio da i posle završenog mastera objavi još jedan oglas izvinjenja.

Uskoro će porodica Đurić imati još jedan povod za veliko slavlje, pošto će Ilijina sestra diplomirati na Prirodnomatematičkom fakultetu.

Foto: Politika Foto: Politika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA