≫ 

NAJVEĆI UBICA U SRBIJI: Ova bolest ubija Srbe, a malo je potrebno da je pobedimo (VIDEO)

 ≫ 

Bolesti srca i krvnih sudova uzrok su smrti svake druge osobe u našoj zemlji, to nas svrstava u grupu zemalja sa visokim rizikom za oboljevanje od kardiovaskularnih bolesti

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika milan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • eh

    29. septembar 2016 | 13:33

    Mere koje nista ne kostaju i mogu da se donesu vec danas: Apsolutna zabrana prodaje cigareta licima mladjim od 18 godina. Obavezna licna karta prilikom prodaje cigareta i bez izgovora, "poslala me tetka da kupim cigarete..." Ko je uhvacen da prodaje cigarete maloletnom licu, velika novcana kazna. Apsolutna zabrana pusenja u kaficima i zatvorenim prostorima. Ne postoji "pusacka "i "nepusacka" zona--dim putuje i nemoguce ga je spreciti. Pasivno pusenje je opasno kao i aktivno. Nemate prava na pusacku "slobodu" ako vasa "sloboda" ugrozava druge. Zabrana pusenja ispred bolnica. Doktori onkologije ne smeju da puse cigarete ispred bolnica gde se ljudi lece od raka! Ako su zavisnici nek kupe elektronske cigarete da ne truju druge. Zabrana pusenja u skupstini i skupstinskim restoranima--ako oni tamo puse, salje se poruka da je drustveno prihvatljivo da se pusi. Onda so--koja se cesto ne pominje i koja se nenormalno mnogo koristi u Srbiji.So je direktno odgovorna za mnoge kardiovaskularne bolesti. Ne bi trebalo soliti vecinu hrane uopste, zato sto vecina namirnica vec ima so u sebi. Mogu da se dodaju zacini kao ruzmarin, bosiljak i slicno... Pored toga i belo brasno, secer,vegeta,mesne preradjevine--ali za njihovu stetnost se vec zna...

  • Milan Matić

    29. septembar 2016 | 11:11

    Naša poznata naučnica prof.dr Mirsanda Stanić je napravila vakcinu za visoki pritisak koja je u SAD prošla najvažnija ispitivanja sa velikim uspehom. Kada vakcina bude ušla u praksu biće to ogroman doprinos svetskom zdravlju.

  • milan

    29. septembar 2016 | 10:59

    najbogatiji izvor omega 3 je laneno ulje a ne riba,a veoma je bitno da od ukupne kolicine omega 3 u lanenom ulju cini alfa linoinska kiselina koja je najbitnija iz grupe omega 3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA