Uhapšena državljanka BiH zbog svirepog ubistva srpskog dečaka u Zvorniku 1992. godine

Tužilaštvo je obavešteno da se osumnjičena u Švajcarskoj usprotivila dobrovoljnom izručenju po skraćenoj proceduri u BiH, pa će se u narednom periodu pristupiti aktivnostima za njeno izručenje i deportaciju u BiH, gde će joj se suditi

  • 24

Postupajući po zahtevu Tužilaštva BiH, vlasti Švajcarske Konfederacije su u Kantonu Nešatel priveli su osumnjičenu Elfetu Veseli za ubistvo dečaka srpske nacionalnosti 1992. u okolini Zvornika.

 

UJNA MONSTRUM JE UBILA MALOG LAZARA I ZAKOPALA GA: U zatvoru ju je stigla stravična kazna

 

Ona je pod istragom i osumnjičena je da je zajedno sa drugim osobama, u leto 1992. , u blizini mesta Kamenica kod Zvornika, na izuzetno svirep način, hladnim oružjem, usmrtila 12-godišnjeg dečaka srpske nacionalnosti Slobodana Stojanovića, prenosi Fena.

 

Tužilaštvo BiH je sprovelo opsežnu istragu tokom koje je prikupilo dokaze kojima sumnjiči navedenu i došlo do saznanja da se osumnjičena duže vremena nalazi na području Švajcarske Konfederacije i da su pokrenute aktivnosti za njeno lociranje, hapšenje i izručenje pravosuđu BiH.

 

Tužilaštvo je obavešteno da se osumnjičena u Švajcarskoj usprotivila dobrovoljnom izručenju po skraćenoj proceduri u BiH, pa će se u narednom periodu pristupiti aktivnostima za njeno izručenje i deportaciju u BiH, gde će joj se suditi.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobro

    29. septembar 2016 | 15:01

    Nema komentara kako se samo srbima sudi i kako u bosni tužilaštvo ništa ne radi e pa vidite da radi i hapsi i nadam se ovog monstruma doživotno zatvori

  • Sarmat/Banja Luka

    29. septembar 2016 | 16:09

    Ne hapsiti i dovoditi ovde... ubiti na licu mesta...

  • Pravnik

    29. septembar 2016 | 12:38

    Зверски га је мучила пред свима! Свукла је са њега одећу и обућу, и узела нож. Када су годину дана касније из земље извадили Слободаново тијело, призор је био ужасан. Стомак му је био расјечен у облику квадрата, видјели су се остаци унутрашњих органа и расјекотине по глави. Ноге су му биле поломљене, а из вилице избијено шест зуба. Елфета је дјечаков живот пресјекла пуцајући му из непосредне близине у сљепоочницу, метак је прошао лијеву чеону кост и изашао кроз десну. Sta reci???????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA