Kad vidite gde su se u ovom kamionu sakrili migranti, bićete ponosni na našu policiju kako su ih UOPŠTE OTKRILI! (FOTO)

Najpre su oko 4:20 časova u prikolici kamiona kragujevačkih registarskih oznaka, koji je vozio drveni pelet ka Italiji, pronađena trojica mlađih muškaraca iz Avganistana

  • 2

Posle jučerašnjeg slučaja sa dvojicom državljana Sirije, koji su rizikujući živote, pokušavali da se ilegalno domognu EU zakačeni ispod jednog kamiona, carinici su zajedno sa policijom 29. septembra 2016. godine, u ranim jutarnjim satima na graničnom prelazu Šid sprečili još osam stranih državljana da ilegalno pređu državnu granicu ka Republici Hrvatskoj.

AKCIJA "CIKLON": Korumpirani policajci USLOVNO OSUĐENI za zloupotrebu službenog položaja

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Najpre su oko 4:20 časova u prikolici kamiona kragujevačkih registarskih oznaka, koji je vozio drveni pelet ka Italiji, pronađena trojica mlađih muškaraca iz Avganistana.

Sat kasnije su među džakovima plastičnog granulata koje je kamion beogradskih registarskih oznaka takođe vozio u Italiju, otkrivena još dva Avganistanca.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

I na kraju su oko 7 časova u makedonskom kamionu, koji se iz Makedonije uputio u Austriju natovaren suvim malterom, pronađena tri muškarca bez bilo kakve lične dokumentacije kod sebe.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

U sva tri slučaja su vozači pravili pauzu na obližnjoj benzinskoj pumpi, što je najčešći indikator za detaljan pregled, jer je već poznata stvar da migranti koriste ovakve situacije, da se uvuku u kamionske prikolice i ilegalno domognu EU.

Migrante nakon otkrivanja preuzima policija u dalju nadležnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Esenes Bot-Sendvički

    29. septembar 2016 | 19:21

    Ponosni na to što su glupi?! Umesto da ih sve puste da idu kud hoće oni glume budale i čine usluge hrvatima. Dodjite u Šid pa ćete videti šta je to...

  • ???

    30. septembar 2016 | 09:25

    Ponosni na to sto sprecavaju ljude da traze svoju srecu.Ljude koji su pobegli iz svojih ratom razrusenih domova u potrazi za boljim zivotom.Treba da se stidimo svi zajedno a ne da budemo ponosni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA