U NJEGA JE UŠAO ĐAVO, A LJUBAVNICA GA JE NAGOVORILA DA ME UNAKAZI: Marija Ferizović otkriva čega se najviše plaši!

- U njega je ušao neki đavo. On je mene varao. Znala sam da ima drugu i da mu ona priča sve najgore o meni. Nekako mi se čini da je od tog trenutka počeo da me mrzi - priča Marija Ferizović

  • 54

Marija Ferizović (21) iz Kaluđerice koju je muž Ahmet Ferizović (40) brutalno mučio, ošišao je na ćelavo, a potom obrijao obrve i isekao trepavice, smogla je snage da zlostavljanje prijavi policiji i da ceo sličaj iznese u javnost. 

JEZIVA IZJAVA: Žrtva monstruoznog mučenja rekla da NASILNIKA I DALJE VOLI, ali se plaši njegove osvete

Ona tvrdi kako je Ahmetova ljubavnica kriva što ju je muž maltretirao, kao i da je zbog nje, krenuo da je mrzi.

- Moj muž je imao švalerku koja mu je punila glavu da ga varam. On je zbog toga pobesneo, zaključao me u sobu i dva dana me tukao, sekao, pržio, i to sve pred našom decom  - ispričala je Marija za RTV Pink.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Nesrećna žena koju je muž zverski mučio u iznajmljenom stanu u Kaluđerici kaže da se od početka trudila da mu udovolji, kao i da je on nju varao, a ne ona njega.

- U njega je ušao neki đavo. On je mene varao. Znala sam da on ima drugu i da mu ona priča sve najgore o meni. Nekako mi se čini da je od tog trenutka počeo da me mrzi. Govorio mi je: "Vidi kako si debela". Pretio mi je da ne smem nikome da se žalim, jer će ubiti i mene i decu.

POTRESNA ISPOVEST MARIJE KOJU JE MUŽ ZLOSTAVLJAO: Povređivao me je šipkom od usisivača, obrijao mi glavu i obrve! (VIDEO)

Suprug je nju povređivao drškom od usisivača, drškom od metle, deca su sve to gledala i samo su prilazila da pitaju: "Mama, gde ti je kosa?" "Mama, jel te boli?".

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Marija najviše strahuje da će on izaći iz zatvora i da će tražiti nju i decu.

- Svaki dan počinje i završava se tim mislima. Šta da mu kažem ako me sretne na ulici, dođe ispred kuće? Kome da se obratim? - ispričala je Marija.

NISAM SAMA SEBE TUKLA I ŽIGOSALA: Evo kako je Marija reagovala na izjavu supruga

Podsetimo Ahmet je Mariju prošle nedelje zaključao u stan i zverski se iživljavao nad njom sve do utorka ujutru. Kada je izašao na kratko iz kuće, Marija je razbila prozor i sve prijavila policiji.

On je pred tužiocem negirao optužbu.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    3. oktobar 2016 | 10:05

    Njega ako puste onda narod treba da upali i sud i policiju i sve državne institucije. I da mu se sudi damo za nasilje u porodici nego i za pokušaj ubistva

  • RKS

    3. oktobar 2016 | 09:43

    Pod 1, ti nisi normalna kad si to sve znala i nisi ga prijavila, a pod 2, ako taj monstrum ne završi u zatvoru na bar 20 godina robije, onda smo stvarno katastrofa od države!!!

  • Lena

    3. oktobar 2016 | 09:55

    Da je drzava adekvatno kaznila prvog koji je zverski pretukao zenu, drugi ne bi to radili.Toliko o nasoj pravnoj drzavi, isto kao i pedofili i ostali monstrumi i bolesnici...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA