NEZAPAMĆEN ZLOČIN U NIŠU DOBIO ŠOKANTAN OBRT: Uhapšen muž zbog sumnje da je počinio jezivo ubistvo!

- Osumnjičenom za teško ubistvo po nalogu tužilaštva određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati – potvrdio je Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu

  • 36

Goran R. (52) uhapšen je večeras zbog sumnje da je rano jutros usmrtio svoju suprugu Jasminu Ž. (48) u njihovoj porodičnoj kući u niškom selu Medoševac.

UŽAS U NIŠU: Žena mrtva, suprug u kritičnom stanju, posle napada razbojnika (FOTO)

- Osumnjičenom za teško ubistvo po nalogu tužilaštva određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati – potvrdio je Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

- Nesrećna žena pronađena je mrtva u krevetu sa većim brojem povreda nanetim metalnom šipkom. Njen muž je tvrdio da je i on povređen, te da ga je s leđa napala nepoznata osoba. Međutim, pregledom u niškom Kliničkom centru ustanovljeno je da je zadobio samo lakše povrede. Iako je utvrđeno da je u kući bilo premetačine, sumnja se da je razbojništvo samo fingirano.

- Na Gorana je pala sumnja da je on izvršilac stravičnog zločina zbog tragova pronađenih na licu mesta kao i zbog izjava svedoka da je prema ženi bio nasilan.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    3. oktobar 2016 | 21:20

    Naravno da je muz...neko zmuri na sva ova porodicna ubistva po Srbiji a ona sve vise uzimaju maha ko epidemija.uzas ...do skoro su prebijali ponizavali psihicki maltretirali a sada ubijaju

  • Alexandar

    3. oktobar 2016 | 21:52

    Za sve te nasilnike nad zenama treba drzava da napravi poseban zatvor negde u Vojvodini,na ravnici!Svakog jutra da ih vode na prinudni rad,da rade bilo sta da zarade sebi dnevne obroke u zatvoru! Poseban zatvor sa posebnim pravilima uz postovanje ljudskih prava da nam Evropa ne bi sela na kicmu!Onda da budu odmah ali odmah nakon ucinjenog dela osudjeni na najmanje 10 godina boravka u tom zatvoru!Bez obzira da li je u pitanju samar ili batinjanje ili ubistvo!Odmah nakon dela se smestaju tamo na 10 godina!U toku tih 10 godina njegovog "boravka" u tom zatvoru istovremeno mu se sudi i smatra se da je na slobodi!Prvih 5 godina nema pravo na nikakve posete a nakon 5 godina sami osudjenici glasaju ko zasluzuje da ima posetu!Prvi kontakt sa nekim npr.advokatom mogu da ocekuju nakon 5 godina "boravka!" Imaju pravo da navedu dve osobe koje mogu da im dolaze u posete,naravno advokat je jedna osoba!Ko dolazi u posetu nema prava nista da im donosi jer oni rade i zaradjuju sebi hranu!Ako neko odbija da radi onda svi nasilnici dobijaju zbog neradnika obrok manje!Izmislila bi se tu jos neka pravila tako da svi nasilnici zive tu na jednom mestu i postuju sva pravila!Svako bi morao da radi jer bi ga drugi ubili zato sto se svima smanjuje jedan dnevni obrok

  • Čarls Bronson

    3. oktobar 2016 | 20:29

    Danas kada sam čitao prvu vest o ovom slučaju ,rekao sam ženi da je muž ubica i opravdao nadimak Barnabi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA