MALER: Zarđali Arkanovi džipovi i gliseri, Ceca ne sme da ih vozi!

Dok sud i zvanično ne oglasi naslednika imovine Željka Ražnatovića, njegov milionski vozni park, gliseri i lokali propadaju, jer niko nema pravo da ih koristi

  • 3

Milionski vredna imovina Željka Ražnatovića Arkana nema vlasnika ni 12 godina posle njegovog ubistva! Tako su, čekajući da sud oglasi naslednika, od stajanja propali neki od luksuznih automobila iz Arkanovog voznog parka, vrednog nekoliko miliona evra, saznaje Telegraf.rs!

Blindirani džipovi, skupi automobili, ali i gliseri, čamci i službena vozila, čame već više od 12 godina u garažama i na parkinzima, skupljaju prašinu i rđaju, jer niko ne sme da ih vozi!

- Ni Ceca, ni bilo ko drugi nije imao pravo da vozi Arkanove automobile, pa su mnogi od njih zarđali i uništeni od stajanja. Nije mogla čak ni da ih proda. O njima niko nije brinuo, nisu održavani, posle njegove smrti praktično su ostali gde su zatečeni, a oni skuplji su samo prevezeni do parkinga i garaža koje i dalje čuvaju njegovi telohranitelji - otkriva za Telegraf.rs blizak prijatelj pokojnog Arkana.

Iako se u javnosti spekulisalo o milionima koje je nasledila Arkanova udovica, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, ona, zvanično, papirološki, još nije nasledila ni jedan jedini dinar! Ceca, koja sa decom i porodicom sestre Lidije Ocokoljić živi u vili u Ljutice Bogdana, nije čak mogla da proda ni jednu vredniju stvar ne bi li platila novčani deo kazne na koju je osuđena zbog malverzacija sa transferima fudbalera.

Osim Arkanovih automobila, neizvesno je i šta se desilo sa Arkanovim gliserima i čamcima. Jedan od njih Arkan je poklonio jednom od svojih najbližih ljudi, generalu SDG-a, koji je nedavno umro.

- Posle Arkanove smrti, Ceca je otišla kod njega i insistirala da joj vrati gliser. Pretpostavljam da je htela da ga proda, s obzirom da ovaj gliser nije bio na spisku imovine za koju su zainteresovani naslednici - otkriva naš sagovornik.

On kaže da, uprkos pričama o Arkanovom neprocenjivom bogatstvu, iza njega nije ostao pozamašan imetak.

- Arkan je uložio milione u stadion FK "Obilić", a pitanje je ko će uopšte biti vlasnik kada dođe do privatizacije. Prostor u kojem je držao poslastičarnicu i pekaru vredi mnogo manje nego dok je Arkan bio živ. Vila je svojevremeno procenjena na oko dva-tri miliona evra - zaključuje naš sagovornik.

Arkan je ubijen 15. januara 2000. godine, u hotelu "Interkontinental", a proces oko nasleđivanja stopiran je zbog sumnji, a kasnije i tužbi njegove dece iz prethodnih brakova i bivše žene.

Sumnju u autentičnost Arkanovog potpisa na testamentu izneli su blizanci Nikola i Vojin i njihova majka Natalija Martinović, koja sa decom već godinama živi u Americi. Sumnju da je Ceca lažirala testament kasnije je podržao i Arkanov najstariji sin Mihajlo.

Arkan je iza sebe ostavio devetoro dece. Sa Cecom ima sina Veljka i ćerku Anastasiju.

Ćerka Sofija je dete iz vanbračne zajednice Arkana i jedne Belgijanke, i nikad se nije oglašavala u medijima. Najstariji sin Mihajlo rođen je u Švedskoj. Pred očevu smrt preselio se u Srbiju. Kasnije je ovde otvorio suši bar, a zatim ponovo otišao u inostranstvo, poslednje informacije govore da je negde u Južnoj Americi. Napisao je knjigu "Sin Tigra".

Blizanci Vojin i Nikola su posle razvoda roditelja od oca dobili stanove u Grčkoj, koje je njihova majka prodala da bi se preselili u Ameriku. Međutim, sve troje su kasnije tražili da na ime zaostavštine dobiju novac od prodaje fudbalera, očevih pekara, kao i Arkanov zlatni sat! Obojica su kasnije uzeli majčino prezime. Arkan iz braku sa Natalijom ima i ćerke Milenu i Mašu.

Ćerka Anđela, govorilo se, bila je najbliža Arkanovoj udovici. Ona je, inače, plod Arkanove veze sa njegovom velikom ljubavlju Ljiljanom Mijatović sa kojom se viđao u Holandiji, posle spektakularnog bekstva iz zatvora u Belgiji. Anđela je više puta izjavila da joj Ceca finansijski pomagala posle očeve smrti.

(Dragana Manojlović)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dušan

    7. jun 2012 | 22:43

    oteto prokleto

  • nenaj

    9. decembar 2013 | 00:54

    sve nek mu propadne,sve je to krvavo nasledstvo i nikad tu nece biti srece,na tudjoj muki,krvi i suzama...OTETO_PROKLETO

  • Djoka

    8. jun 2012 | 08:34

    Jos se nisu dogovorili ko ce od njega da otme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA