≫ 

POGLEDAJTE SAOBRAĆAJ OVOG JUTRA U BEOGRADU: A evo i gde će pasti prvi sneg u Srbiji (FOTO)

Telegraf servis vam svakog jutra donosi najbitnije informacije za početak radnog dana

  • 0

Puš notifikacija Telegraf servisa, kao i svakog jutra, stiže oko 8 sati, kojim vas obaveštavamo o najbitnijim informacijama, kakvo nas vreme očekuje, trenutno stanje na ulicama Beograda, kolovozu u Srbiji, kako je protekla noć u prestonici, a bićete u prilici i da pročitate šta nam za ovaj dan poručuju zvezde.

VREME U SRBIJI

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

U Srbiji će danas biti hladno i vetrovito, pre podne oblačno, mestimično sa slabom kišom, a na planinama iznad 1000 metara očekuje se slab sneg.

Tokom dana delimično razvedravanje, najpre u severnim krajevima, najavio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće umeren, povremeno jak vetar, na planinama i olujne jačine, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura biće od 5 do 10 stepeni, a najviša dnevna od 10 do 15 stepeni.

U Beogradu će biti hladno i vetrovito. Ujutro će biti oblačno, uz mogucnost slabe kiše, a pre podne će doći do razvedravanja.

Detaljnu vremensku prognozu možete pročitati OVDE.

NOĆ U BEOGRADU

Foto - ilustracija: Tanjug/Saša Petrović Foto - ilustracija: Tanjug/Saša Petrović

U Beogradu su se tokom noći dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima su lakše povređene tri osobe, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 22.53 na uglu Ruzveltove i Kraljice Marije dogodio se udes u kojem je povređen motociklista koji je potom prevezen u Urgentni centar.

Više pročitajte OVDE.

SAOBRAĆAJ U SRBIJI

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Promene vremena sa povremenim lokalnim pljuskovima, mogućom maglom i sumaglicom po kotlinama i dužinom rečnih tokova, zahtevaju veću pažnju u vožnji, saopštio je jutros AMSS.

Dolazak hladnijeg vremena sa nižim temeperaturama posebno u jutarnjim i večernjim satima donosi mogućnost stvaranja slabije poledice koja predstavlja još jednu opasnost, posebno na putevima preko planinskih prevoja.

SAOBRAĆAJ U BEOGRADU

I ovog jutra su na beogradskim ulicama uobičajene gužve.

Printscreen/naxi.rs Printscreen/naxi.rs

Na Autokomandi je primetan veći intetnzitet saobraćaja u smeru ka gradu i Novom Beogradu.

Printscreen/Naxi.rs Printscreen/Naxi.rs

Na mostu Gazela je sobraćaj umerenog intenziteta u oba pravca.

Stanje na beogradskim ulicama uživo možete pratiti OVDE.

DNEVNI HOROSKOP

OVAN: Moguće je da ćete se maksimalno potruditi da pomognete nekome od kolega ko vam je pomoć zatražio. BIK: Može lako doći do manjeg nesporazuma između vas i vaših nadređenih. BLIZANCI: Odložite putovanje koje ste imali u planu za neki drugi dan. Trenutno vam nisu naklonjeni aspekti na ovom polju. RAK: Nije povoljan dan za uzimanje pozajmica, mogli biste da napravite grešku. Preporuka je da sačekate bolji period.

Više pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA