Uhvaćeni neverovatni dečaci na izlazu iz Srbije: Pogledajte gde su se sakrili (FOTO)

Dvojica avganistanskih dečaka od 12 do 16 godina otkriveni su prilikom detaljne kontrole kamiona koji je ovzio nameštaj iz Jagodine ka Italiji

  • 0

Carinici su 7. oktobra 2016. godine na graničnom prelazu Šid sprečili pokušaj dvojice migranata da sakriveni na samom vrhu kamionskog tovara uđu na teritoriju Evropske unije.

Dvojica avganistanskih dečaka od 12 do 16 godina otkriveni su prilikom detaljne kontrole kamiona koji je vozio nameštaj iz Jagodine ka Italiji.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Oni su kao i mnogi njihovi prethodnici presekli ceradu sa gornje strane kamionske prikolice i uvukli se u tesan prostor, u kojem su mogli da se smeste samo u ležećem položaju.

Carinicima se u prvi mah učinilo da je tovarni prostor gotovo do samog vrha ispunjen kutijama nameštaja i da tu nema mesta za skrivanje, međutim ispostavilo se da su tragovi penjanja na vratima na koje im je ukazivao vozač kamiona bili trag dečaka koje su pronašli u uskom prosotru između kutija i cerade gornjeg dela tovarnog prostora.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA