POSLE SMRTI ZORICE KRSMANOVIĆ IMOVINA SE DELI NASLEDNICIMA : Evo kome pripada njena kuća u Borči

Do punoletstva petogodišnje Jane kuća će biti zaključana i njoj će brigu voditi Zoričine tri sestre

  • 19
Ubistvo, Jelena Jeca Krsmanović, Marjanović, Borča, kuća majke, majka Foto: Telegraf

Nakon smrti Zorice Krsmanović, majke tragično nastradale pevačice Jelene Marjanović, kuća Krsmanovića u Borči ostala je pusta, a kako njene sestre kažu, ona je zaveštana petogodišnjoj Janu, Jeleninoj ćerki.

KO JE PROKLEO OVU KUĆU: Jedna umrlica još stoji, druga stiže

Jedini potomak porodice je mala Jana, ali do njenog punoletstva kuća će biti zaključana. O njoj će brigu voditi Zoričine tri sestre.

- Svakako da će neko od nas preuzeti na sebe obavezu oko kuće dok Jana ne poraste.. Ja ću biti tu još neko vremke. Jana je sada kod oca i će brinuti o njoj - kaže Zoričina najmlađa sestra Ljubica iz Kruševca za Alo.

Zoričina smrt je treća nesreća koja se desila ovoj porodici u poslednjih nekoliko godina. Tragedija porodice Krsmanović počela je još kada je umro Jelenin otac, nedugo posle njenog pojavljivanja na sceni. Ova godina zavila je trajno ovu porodicu u crno, a sve je počelo sa još nerazjašnjenim Jeleninim ubistvom drugog aprila.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zorica Krsmanović se od karcinoma materice lečila nekoliko meseci, ali je u poslednjih par meseci njeno zdravlje veoma pogoršano. Preminula je u porodičnoj kući u Borči 4. oktobra oko 11 sati ujutro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suncica

    8. oktobar 2016 | 01:27

    Kuca puna ljubavi i ljudi sada je pod kljucem!Tuga...velika tuga!Srecom, postoji jedno malo pile koje ce cuvati uspomene na deku,mamu i baku.Tuzno do bola...

  • Suzana

    8. oktobar 2016 | 10:41

    Ovo je pametno. Cuvaj te nasledstvo maloj Jani. To je samo njena uspomena od bake i deke. Ima li koja sestra da zivi u Borci? Kako bi neko stalno nadgledao kucu? Nemoj te zaboraviti malu Janu. Brinite o njoj. Ona ima samo Vas najblize sa majcine strane. Bog Vam pomogao.

  • CLARENS

    8. oktobar 2016 | 02:35

    Ovo nema ni kod Skrudza !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA