NESREĆA U NOVOM SADU: Poginuo radnik na gradilištu!

Milosav Đ. (47) iz Loznice nastradao kada se na njega obrušila zemlja u kanalu, gde treba da budu postavljene kanalizacione cevi. U nesreći teško povređen njegov kolega P. P. (43) iz Temerina

  • 1

Građevinski radnik Milosav Đ. (47) iz Loznice poginuo je na licu mesta, dok je njegov kolega P. P. (43) iz Temerina sa teškim telesnim povredama prebačen u novosadsku bolnicu, nakon što se na njih obrušila zemlja u kanalu, gde je trebalo da budu postavljene kanalizacione cevi. Nesreća se dogodila u ulici Pavla Vujisića u Veterniku, kraj Novog Sada.

Prema saznanjima sa lica mesta, do tragedije je došlo nešto pre 17 časova, dok su radnici jednog građevinskog preduzeća kopali kanal. U trenutku nesreće dok je bager kopao, u kanalu su bila dva radnika, na koje se obrušio veći sloj zemlje.

Radovi su odmah obustavljeni, dok su drugi radnici pokušali da otkopaju kolege, kako bi im pružili pomoć, a o svemu je odmah obaveštena i Hitna pomoć.

- Video sam iz kuće da su se radnici koji su kopali kanal nešto uskomešali. Kada sam izašao na ulicu video sam da pokušavaju da ožive dvojicu radnika koje su prethodno otkopali. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, čiji lekari su pokušali sa reanimacijom. Jednog radnika su odvezli u bolnicu, dok drugom, nažalost, pomoći nije bilo – ispričao je za Telegraf.rs Milan P. jedan od komšija iz Veterničke ulice.

Na lice mesta ubrzo je stigla i policijska patrola, kao i istražni sudija Osnovnog suda u Novom Sadu prema čijem nalogu je telo pokojnog Miloslava preneto na Institut za sudsku medicine. Nakon rezultata biće poznato više detalja o ovoj tragediji.

(P. Marković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA