≫ 

Tramp sprema napad za drugu debatu: Govoriće o ženama koje je BIL KLINTON SILOVAO

Tramp je u subotu retvitovao nekoliko postova Huanite Brodrik čije optužbe da ju je Bil Klinton silovao 1978. godine nikada nisu proverene pred sudom

  • 2

Bivši gradonačelnik Njujorka Rudolf Ðulijani, sada savetnik republikankog predsedničkog kandidata Donalda Trampa, rekao je danas da Tramp tokom predstojeće druge debate neće oklevati da govori o ženama koje je suprug Hilari Klinton "silovao, seksualno zlostavljao i napadao".

 

MELANIJA TRAMP TRAŽI OD JAVNOSTI DA PRIHVATE IZVINJENJE NJENOG SUPRUGA: Skandal se nastavlja

 

Tramp je u subotu retvitovao nekoliko postova Huanite Brodrik čije optužbe da ju je Bil Klinton silovao 1978. godine nikada nisu proverene pred sudom. Klinton je dugo negirao njene tvrdnje, navodi AP. Nova Trampova strategija je pokušaj da se izvuče nakon objavljivanja video - snimaka iz 2005. u kojima koristi vulgarne termine na račun žena.

 

- Obe strane imaju grehe. Kako bi bilo da to ostavimo po strani - rekao je Ðulijani za En-Bi-Si.

 

Druga debata biće održana u devet sati uveče po američkom vremenu. Sve veći broj visokih zvaničnika Republikanske stranke uskraćuje podršku Trampu, posle objavljivanja snimaka.

 

Uprkos tome što je najmanje desetak visoko pozicioniranih Republikanaca reklo da na izborima sledećeg meseca neće glasati za njega, Tramp je istakao da se nikad neće povući iz trke za Belu kuću i da nikad neće izneveriti svoje glasače, preneo je britanski Bi-Bi-Si. Poslednji koji su uskratili podršku američkom milijarderu su bivši republikanski predsednički kandidat Džon Mekejn i bivša državna sekretarka Kondoliza Rajs. Mekejn je istakao da zbog Trampovih komentara više ne pruža "čak ni uslovnu podršku njegovoj kandidaturi".

 

DONALD TRAMP U ŽIŽI SEKS-SKANDALA: Zbog ove perverzne rečenice, Hilari se nada pobedi (VIDEO)

 

- Dosta je više! Donald Tramp ne treba da bude predsednik. On treba da se povuče - rekla je Kondoliza Rajs.

 

- Ja ne mogu i neće podržati kandidata za predsednika koji se hvali time što je ponižavao i maltretirao žene - istakla je republikanska senatorka iz savezne države Nju Hempšir Keli Ajoti.

 

Ona je dodala da ipak neće glasati za Trampovu rivalku iz Demokratske stranke Hilari Klinton, već će na glasačkom listiću upisati ime Majka Pensa, republikanskog kandidata za potpredsednika SAD. Još nekoliko Republikanaca reklo je javno da će glasati za Pensa. Tramp je, s druge strane, odgovorio da "nema šanse" da odustane od trke i dodao da dobija "neverovatnu podršku" od glasača.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    9. oktobar 2016 | 17:58

    Само нека говори о медијском силовању људских мозгова са својим привјесцима на простору бивше Југославије, и побједа му је загарантована!

  • Nina

    11. oktobar 2016 | 18:48

    Nije mi jasno,zasto D. Tramp pominje neke stvari u vezi Bil Klintona ... pa nije B. Klinton predsjednicki kandidat,vec Hilari, Bilova zena . Da D. Tramp nije polupao loncice, kao sto to cesto radi. Zar zaista Tramp nema nekih vaznijih tema koje treba diskutovati pred americkom javnoscu ... stvarno je plitke pameti ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA