U SRBIJU STIŽE TELO MILOŠA GRUJIĆA IZ AMERIKE: Nesrećni mladić će biti sahranjen u rodnom mestu

Posmrtni ostaci stradalog Miloša danas će stići u Petrovac na Mlavi, a troškove transporta od SAD do Srbije snose drugovi iz Amerike i vlasnik kompanije u kojoj je Miloš radio

  • 7

Na groblju u selu Melnica sutra će biti sahranjen Miloš Grujić (24), student novosadskog DIF-a poginuo u Čikagu.

BAKA POGINULOG MILOŠA GRUJIĆA: "Rekao si mi da ćeš uskoro doći, kako ću ovo da preživim?!"

Na njega su se dok je čekao na istovar svog kamiona sa drugog kamiona sručile vodovodne cevi i usmrtile ga.

Posmrtni ostaci stradalog Miloša danas će stići u Petrovac na Mlavi, a troškove transporta od SAD do Srbije, po rečima njegove sestre Milene, snose drugovi iz Amerike i vlasnik kompanije u kojoj je Miloš radio.

MILOŠ GRUJIĆ (24) POGINUO U ČIKAGU: Na studenta se sručile cevi sa kamiona!

- Njegovi drugovi iz Amerike, njih trtidesetak, u subotu su se okupili i organizovali ispraćaj posmrtnih ostataka mog brata. Neki listovi su objavili da mi nemamo novca za transport i mnogi ljudi su me zvali telefonom i slali mi poruke da pitaju koliko para treba i da kažu da su voljni da pomognu. Svima njima smo objasnili da su troškovi pokriveni i da niko ne treba da sakuplja i šalje novac - kaže Milena.

Foto: Facebook/Milos Grujić Foto: Facebook/Milos Grujić

Po njenim rečima, posmrtni ostaci njenog brata Miloša u Petrovac će stići danas, a sahrana je u utorak, na groblju u selu Melnica, prenosi Alo!

- Želja je naše porodice da se sahrana ne snima, jer nam time ništa ne biste pomogli, a ako neko želi da nešto objavi, neka objavi fotografiju moga brata dok je bio živ - ističe Milena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA