NALETEO JE "GOLFOM" NA DVE DEVOJKE, PA POBEGAO: Jedna je poginula na licu mesta, druga preminula u bolnici

U nesreći u Sarajevu su nastradale dve studentkinje, starosti 20 i 21 godinu

  • 11

Nepoznati vozač je sinoć u saobraćajnoj nesreći kod Zeljaskog muzeja u Sarajevu usmrtio dve devojke. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) i dalje tragaju za osumnjičenim vozačem.

LANČANI SUDAR U REPUBLICI SRPSKOJ: Među povređenima i DECA!

Vozač "golfa 6" je udario dve devojke, a jedna od njih nastradala je na mestu nesreće. Druga devojka je preminula u bolnici posle ponoći, kako je jutros potvrđeno za tamošnje medije iz MUP Kantona Sarajevo.

- Još uvek se traga za osumnjičenim. Pronađeno je njegovo vozilo na području opštine Novo Sarajevo, reč je o vozilu marke "golf 6" s oštećenjima koja odgovaraju saobraćajnoj nesreći. Naši policijski službenici sarađuju sa drugim policijskim organima, a identitet osumnjičenog je poznat - rekao je portparol MUP KS Irfan Neftić za N1.

Prema nezvaničnim informacijama, stradale su dve studentkinje, iz Bosanske Krupe i Bugojna, starosne dobi 20 i 21 godinu.

Vozač koji je uzrokovao saobraćajnu nesreću je pobegao. Nezvanično, vozač automobila je od ranije poznat policiji.

(Telegraf.rs/ Izvor: N1/radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • polat

    11. oktobar 2016 | 10:35

    sta reci,tuga za familije jadnih djevojaka a ovog smrada po mome metak u celo,jer takvi ne treba da postoje ni u zatvorima

  • Stefan Jaksic

    11. oktobar 2016 | 10:18

    Svuda isto. Bahati divljaci se izivljavaju na obicnom narodu. Drzavni zakoni stite kriminalce koji malo ili ni malo ne snose posledice. Zakon vazi samo za sirotinju. Iskreno mi je zao ta dva mlada zivota.

  • Mmmmmm

    11. oktobar 2016 | 10:38

    Dozivotna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA