HOROR U ŠVEDSKOJ: Šestorica muškaraca namamili ženu u WC, pa je grupno silovali

Šest muškaraca mlađih od 30 godina je uhapšeno, ali su nekoliko dana kasnije pušteni na slobodu

  • 16

Grupa azilanata u Švedskoj optužena je da je brutalno silovala ženu, koja je u njihovom grupnom smeštaju svratila da ode u toalet!

 

>>> OVO JE MIGRANT KOJI JE ZALUDEO SVE BEOGRAĐANKE: Izgubio mu se svaki trag, ali je devojkama ostao u lepom sećanju

 

Neimenovana žena u 30-im godinama podelila je taksi sa muškarcem, vraćajući se iz obilaska srednjovekovnog grada Visbija na švedskom ostrvu Gotland.

 

Navodno, žena je tražila da se zaustavi taksi jer je morala do toaleta, a njen saputnik je ponudio da svrati kod njega. Kada je ušla u WC, ženu je napala i silovala grupa muškaraca.

 

- Ona se paralisala od straha i nije bila u stanju da im se odupre fizički, osim da im kaže ne - izjavio je žrtvin advokat Stefan Frerikson.

 

On je rekao da njegova klijentkinja ne može u potpunosti samostalno da hoda i da su joj za veće udaljenosti potrebna invalidska kolica. Prema Freriksonovim rečima, žena je na kraju nekako uspela da pobegne iz zgrade.

 

Šest muškaraca mlađih od 30 godina je uhapšeno, ali su nekoliko dana kasnije pušteni na slobodu. Švedski list Ekspresen izvestio je da su osumnjičeni tražioci azila i da se napad navodno dogodio u smeštaju za azilante.

 

Napad izazvao veliki revolt u gradu, pa su dodatne policijske snage morale da budu upućene na ostrvo, gde je ljuta rulja napala centar za azil.

 

- Gotland je bezbedan u poređenju sa drugim mestima, broj prestupa je zanemarljiv u odnosu na ostatak zemlje. Ovo što se dogodilo je žločin bez presedana na ovom području - načelnik policije na Gotlandu Torbjorn Nilson.

 

(Telegraf.rs/Espressen)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    11. oktobar 2016 | 18:37

    A gde su ove nase lokalne mustre sa portala sto brane azilante?Da cujemo sta ima da kazu.Na nasu zalost ovoga ce biti sve vise.Primitivna stoka nije za civilazaciju.Uzdam se u Nemce desnicare , da ce da postave stvari na svoje mesto.

  • Gojko

    11. oktobar 2016 | 16:59

    Samo ih dobro nahranite

  • Gromovnik

    11. oktobar 2016 | 20:37

    Dovedete im prostitutke pa im lijepo naplacujte i zaradite na njima....pa puni su kesa ko brod...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA