≫ 

Evo koje delove grada zbog gužve treba da izbegnete ovog jutra (FOTO)

Telegraf servis vam svakog jutra donosi najbitnije informacije za početak radnog dana

  • 0

Puš notifikacija Telegraf servisa, vam stiže svakog jutra, a s njom vas obaveštavamo o najbitnijim informacijama, kakvo nas vreme očekuje, trenutno stanje na ulicama Beograda, kolovozu u Srbiji, kako je protekla noć u prestonici, a bićete u prilici i da pročitate šta nam za ovaj dan poručuju zvezde.

STVORILA SE VELIKA GUŽVA NA ULICAMA: Sudar u Terazijskom tunelu, saobraćaj usporen

SAOBRAĆAJ U BEOGRADU

Printskrin: naxi.rs Printskrin: naxi.rs

Gužva na gradskim ulicama se trenutno rasčišćava, kažu iz "Beogradskog taksija" .

Printskrin: naxi.rs Printskrin: naxi.rs

- Situacija je nešto usporena na Brankovom mostu, pre svega na ulazu i izlazu iz tunela. Na Auto-komandi je standardno usporen saobraćaj, a slična situacija je i u Ulici Jurija Gagarina u oba pravca. Takođe, otežano se kreće u Bulevaru oslobođenja i Južnom Bulevaru, a sporadično dolazi do zakrčenja u Takovskoj ulici, iz pravca Karaburme - rekli su iz taksi udruženja.

Printskrin: naxi.rs Printskrin: naxi.rs

Stanje na gradskim putevi možete pratiti uživo OVDE.

VREME U SRBIJI

U Srbiji će danas ujutro biti mestimično maglovito, a na severoistoku oblačno još ponegde sa slabom kišom, najviša dnevna temperatura do 16 stepeni.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, tokom dana biće malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od tri do osam, a najviša dnevna biće u intervalu od 12 do 16 stepeni.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Kakva je vremenska prognoza za narednih nekoloko dana i kakve nas temperature očekuje u Beogradu pogledajte OVDE.

NOĆ U BEOGRADU

Sedam osoba je povređeno u šest saobraćajnih udesa protekle noći u Beogradu, a Hitna pomoć je intervenisala 132 puta.

Foto-ilustracija: Telegraf Foto-ilustracija: Telegraf

Protekla noć je bila izuzetno teška za srčane bolesnike i Hitna pomoć je intervenisala 132 puta od kojih 21 na javnom mestu, uključujući i u šest saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno sedam ljudi, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ostatak pročitajte OVDE.

SAOBRAĆAJ U SRBIJI

Iz Auto moto saveza Srbije (AMSS) skrenuli su pažnju na to da je kiša tokom noći prestala da pada, a prema najavama metereologa lepo vreme sa više sunčanih intervala doneće lakšu i sigurniju vožnju. Nešto je bolja vidljivost u odnosu na predhodno jutro, a pored sumaglice uz rečne tokove magle ovog jutra ima jedino u Požeškoj kotlini, na teritoriji Leskovca i Vranja.

AMSS u saopštenju upozorava vozače na iznenadne odrone koji su uobičajeni posle kišnih dana i u velikoj meri mogu da ugroze bezbednu vožnju, zato treba da smanje brzinu i poštuju saobraćajne propise.

U zoni Pančevačkog mosta u Beogradu, u oba smera, će se od 13.10 od 21 sat do 14.10. do pet sati, i od 14.10. od 21 do 15.10. u pet sati, izvoditi radovi na sanaciji oštećenog kolovoznog zastora. U toku izvođenja radova biće postavljena odgovarajuća privremena saobraćajna signalizacija, a saobraćaj će se odvijati jednom slobodnom kolovoznom trakom.

Foto: Uglješa Rašević Foto: Uglješa Rašević

Zbog izgradnje nadvožnjaka na južnom kraku Koridora 10. koji prelazi preko budućeg autoputa, na deonici između Srpske Kuće i Levosoja od 13.10.2016. od 11 sati biće preusmeren saobraćaj novoizgrađenom devijacom sa državnog puta. Brzina je na ovom delu smanjena i ograničena, a saobraćaj se odvija prema uputstvima privremene saobraćajne signalizacije.

Usled radova na sanaciji klizišta na snazi je obustava saobraćaja na deonici Ub-Koceljeva, u opštinama Mionica i Koceljeva. Saobraćaj se za vreme izvođenja radova odvija alternativnim putnim pravcem preko Družetića, Pambukovice i Novaka. Radovi će se izvoditi do 26.12.2016, ukoliko vremenski uslovi to dozvole a obezbeđeni su adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

DNEVNI HOROSKOP

U horoskopu za četvrtak saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana.

OVAN: Moguće je da trenutno funkcionšete malo pasivnije, niste preterano zainteresovani za velike poslovne poduhvate i promene. Moguće je da još uvek niste sasvim spremni da napravite korak ka osobi koja vam se dopada već neko vreme. Bolovi u grlu. BIK: Veoma je važno da budete maksimalno posvećeni svom poslu kako biste mogli da ostvarite pozitivne rezultate. Niste sasvim sigurni da li želite vezu sa osobom koja vam se udvara, dajete sebei još neko vreme da o tome razmislite. Prolazna mučnina.

Ostatak horoskopa pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA