≫ 

DONALD TRAMP SE IZVINIO SRBIJI ZBOG BOMBARDOVANJA: To je bila velika greška, Srbi su dobri ljudi

 ≫ 

- Moram, pre svega, da vam kažem da je bombardovanje Srba, koji su bili naši saveznici u oba svetska rata, bila velika greška - rekao je Tramp

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Coco Jumbo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zeljko

    13. oktobar 2016 | 19:09

    Trump je predstavnik bijele bogate Amerike kojoj ne pada na pamet da sutra u americi okopavaju krumpira i mole obojene i muslimane da im daju građevinsku dozvolu za postaviti jelku u vrtu za božić. Arapi love više nemaju kao prije a Amerika po starom engleskom zakonu koga ne može pobijediti sa njim se udruzuje. Podijelit će vlast nad svijetom sa Rusijom, Kinom indijom i brazilom na ibosranu korist. Dolari će se štampati punom parom, rublje, huani i neznam koji su u brazilu, Europa će biti sretna jer može proizvoditi. Hillary je bivša Amerika financijski podrzana od arapskih država bogatim naftom. A ta priča je prošlost jer arapima prijete financijski problemi. Hillary ako pobijedi nastavit će zaokret prema novcu. Izrael dobiva dvije supersile iza svojih leđa koje ga bezuvjetno podržavaju. Milijarde mu dolaze i sa istoka i sa zapada. Palestinci mogu polako početi se miriti sa situacijom. Svi sretni osim..............??????

  • Dr Miggyy

    13. oktobar 2016 | 16:40

    POŠTENO OD TRAMPA?!! Za razliku od Vučićevih prijatelja koji su nas zločinački bombardovali 1999. godine ili zdušno pomagali tu nakaradnu i zločinačku akciju nad nevinim narodom Srbije (De)bil Klinton, Toni Bler, Genšer, koji i ne pomišljaju da se izvine Srbiji, a kamoli da nadoknade štetu nam načinjenoj od 100 milijarde dolara i ubiveno nad 2.500 nedužnih građana Srbije, javlja se nova snaga u ime Donalda Trampa. Naime budući, nadam se, predsednik SAD izvinio se Srbiji zbog činjenih zuluma i zločina njegovih predhodnika, koji su ama baš (ne)ljudi. Takođe evidentno je da postoje međusobno poštovanje i razumevanje Putina i Trampa. Pametnije je da se Klintonova udruži sa Levinskom, a da odustane od kandidature.

  • Zdravko Vuletic

    13. oktobar 2016 | 16:05

    Da zivim u Americi glasao bih za Trampa. Srbija za Trampa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA