"UHVATIO ME ZA GRUDI I POKUŠAO DA MI STAVI RUKU ISPOD SUKNJE": Trampa optužile dve žene za neprimereno ponašanje

Trampovi advokati traže da "Njujork tajms" povuče juče objavljeni tekst zbog neosnovanih optužbi i povrede ugleda

  • 10

Dve žene optužile su kandidata Republikanske stranke na američkim predsedničkim izborima za "neprimereno dodirivanje" objavio je Njujork tajms, dok su predstavnici kampanje Donalda Trampa pisanje njujorškog dnevnika nazvali "fikcijom i klevetama".

"AMERIČKA SLOBODA": Mediji Donalda Trampa samo napadaju, o lažima i obmanama Hilari Klinton niko ne govori (FOTO) (VIDEO)

U tekstu se navodi da dve žene tvrde da ih je Tramp dodirivao na neprimeren način i protiv njihove volje, prenose agencije

Džesika Lids je, kako piše Njujork tajms, rekla listu da je pre tri decenije srela Trampa prilikom jednog avionskog leta i da ju je on uhvatio za grudi i pokušao da joj stavi ruku pod suknju.

Takođe, Rejčel Kruks iz Ohaja je listu rekla da je srela Trampa u njegovoj zgradi u Njujorku 2005. godine i da ju je on poljubio "direktno u usta" protiv njene volje, prenosi AFP.

- Taj članak je fikcija, a to što je Njujork tajms krenuo u lažni, koordinirani napad na karakter Trampa na ovakvu temu je opasno - naveo je Trampov viši savetnik za komunikacije Džejson Miler u saopštenju, prenosi Rojters.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Oglasili su se i Trampovi advokati koji traže da "Njujork tajms" povuče juče objavljeni tekst zbog neosnovanih optužbi i povrede ugleda.

Savetnica Trampove rivalke, demokratske kandidatkinje Hilari Klinton u međuvremenu optužuje Trampa da je lagao tokom debate kada je rekao da nikada nije hvatao ili ljubio žene protiv njihove volje.

- Članak "Njujork tajmsa" se tužno uklapa u sve što znamo o tome kako je Tramp tretirao žene -  rekla je Dženifer Palmijeri, prenosi AP.

Ona takođe kaže da taj tekst pokazuje da je "odvratno ponašanje" kojim se Tramp hvali u video snimku objavljenom prošlog petka "više od reči".

Na pomenutom snimku iz 2005. godine može se čuti Tramp kako kaže da mu njegova slava dozvoljava da ljubi i vata žene, ali je on tokom debate u nedelju negirao da je to ikada uradio bez pristanka neke žene.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    13. oktobar 2016 | 10:16

    Domacin

  • Sigurno je sigurno

    13. oktobar 2016 | 11:36

    Ova izjava "UHVATIO ME ZA GRUDI I POKUŠAO DA MI STAVI RUKU ISPOD SUKNJE": .." moze da znaci da je Trampu doticna delovala kao transvestit pa je pokusao da proveri da li su "joj/mu" grudi prave i da li ima "visak delova".

  • Smesko Bg

    13. oktobar 2016 | 11:07

    Ha, ha ...""UHVATIO ME ZA GRUDI I POKUŠAO DA MI STAVI RUKU ISPOD SUKNJE": ..." !! Verovatno je covek proveravao (1) da li su **joj** grudi prave i (2) da li ima "visak delova" - krace receno - da nije u pitanju transvestit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA