UHAPŠENI ZBOG TUČE KOD SPLAVA: Nožem povredili maloletnika

S. I. (20) i maloletni mladić (17) prvo su se sukobili sa trojicom mladića na splavu na Novom Beogradu, a zatim su na Brankovom mostu nožem povredili drugog maloletnika

  • 1

Policija u Beogradu uhapsila je S. I. (20), zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela teška i laka telesna povreda, i dečaka (17) zbog učestvovanja u tuči.

Sumnja se da su krivična dela izvršili 8. oktobra ove godine, u blizini jednog splava na Novom Beogradu, u ranim jutarnjim satima, kada su došli u verbalni sukob sa trojicom mladića, starosti 19 godina.

Silovao ženu u Zaječaru, pa pobegao ka Horgošu!

U saopštenju MUP precizira se da je u tuči, koja je potom usledila, S. I. jednom od njih nožem naneo lake povrede.

- Sat kasnije, dvojica osumnjičenih su se u blizini Brankovog mosta verbalno sukobili sa 17-godišnjim mladićem koji je sedeo na klupi, a posle svađe došlo je i do tuče u kojoj je S. I, takođe, nožem teško povredio maloletnika - navodi se u saopštenju MUP-a.

PRETUKLI GA ZBOG DEVOJKE: Uhapšeni napadači na tinejdžera ispred ŠKOLE LEPOTE!

Osumnjičeni S. I. je, uz krivičnu prijavu, sproveden nadležnom tužilaštvu, dok je protiv mladića (17) podneta krivična prijava u redovnom postupku.

(Telegraf.rs / Tanjug / foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA