≫ 

PRETUKLI GA ZBOG DEVOJKE: Uhapšeni napadači na tinejdžera ispred ŠKOLE LEPOTE!

Po nalogu nadležnih tužilaštava, protiv uhapšenih će biti podneta krivična prijava u rednovnom postupku

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, uhapsili su dve osobe osumnjičene da su u Školi za negu lepote u beogradskom naselju Voždovac nasilničkim ponašanjem povredili maloletnog učenika te škole.

TUČA TINEJDŽERA U SREDNJOJ ŠKOLI NA VOŽDOVCU: Jedan učenik zadobio povrede glave!

MINISTARSTVO SE OGLASILO POSLE TUČE U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Moramo sprečiti nasilje!

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje, protiv devetnaestogodišnjeg muškarca i jednog maloletnog lica, po nalogu nadležnih tužilaštava biće podneta krivična prijava u rednovnom postupku.

Podsetimo, fizički obračun između dva učenika dogodio se 7. oktobra, u kojem je jedan sedamnaestogodišnjak zadobio povrede glave, zbog čega je intervenisala Hitna pomoć.

- Došlo je nekoliko momaka i izvukli su dežurnog učenika iz škole, jer su načuli glasine da on ima nešto sa devojkom jednog od napadača, takođe našom učenicom. Tom prilikom zadobio je povrede glave i prevezen je u Urgentni centar uz pratnju jednog od profesora - rekla je direktorka Škole za negu lepote Veselinka Životić.

Ministarstvo je povodom ovog incidenta saopštilo da će učiniti sve da zaštiti učenike i nastavnike ove, ali i svih drugih škola, jer je njihova bezbednost prioritet, sarađujući sa svim državnim institucijama, a pre svih, sa Ministarstvom unutrašnjih poslova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA