ZATEKLI SU DANU SA SEKIROM U GLAVI: Muž Ivica je ubio pa digao stan u vazduh - i preživeo!

Muž je posle ubistva s dve plinske boce pokušao samoubistvo

  • 0

Eksplozija koja je juče odjeknula u Karlovcu i danas je glavna tema u ovom gradu. Policija je danas potvrdila da je eksploziji prethodilo brutalno ubistvo. U prostoriji stana gde je došlo do eksplozije, pronađen je onesvešćeni 49-godišnji muškarac, dok je u drugoj prostoriji pronađeno telo 64-godišnje žene.

HOROR U VRANJU: Muškarac SEKIROM nasrnuo na partnerku i njenog sina!

Istragom koja je usledila posle gašenja vatre uzrokovane eksplozijom utvrđeno je da je žena usmrćena hladnim oružjem, navode iz policije, a, prema neslužbenim informacijama, reč je o sekiri.

Gosti kafića u prizemlju kuće gde se tragedija dogodila danas se pitaju zašto je 49-godišnji Ivica usmrtio suprugu Danu, a potom s dve plinske boce pokušao da izvrši samoubistvo.

Eksplozija je izbila deo krova kuće s dvorišne strane, a kad su stigli vatrogasci, Hitna pomoć i policija, prizor je bio stravičan. Mrtva Dana na podu sa sekirom u glavi i njen suprug, sada brutalni egzekutor teško opečen do neprepoznatljivosti, životno ugrožen, ali ipak živ.

Foto: Tanjug/Danilo Peternek Foto: Tanjug/Danilo Peternek

- Kao stanari bili su zadovoljavajući, on je bio psihički bolestan. Oni su se čas svađali, čas držali za ruke. Nisam na to obraćala neku posebnu pažnju, ali jednom me je, pre tri-četiri godine fizički napao, snažno gurnuo na pod. Ali, znala sam da mu uzvratim, dobio je svoju porciju - za Kaportal je ispričala Marija Sabljaković, prva komšinica i vlasnica kuće u kojoj je par živeo.

TRAGEDIJA U BIH: Ubila majku SEKIROM, pa sama pozvala policiju

Ona dodaje da je Ivica znao da bude nasilan, ali uglavnom je ćutao. Kod Dane, koja je tamo živela i pre, doselio se pre 25 godina.

- Takvi su valjda najgori. Navodno je pre 10 dana pokušao samoubistvo, popio je tablete. Čula sam da su hteli da ga pošalju u Jankomir, ali gospođa je insistirala da ga puste, pa ga je odvela kući - prepričava komšinica, pritom očito misleći na psihijatrijsku ustanovu koja se na Jankomiru nalazi.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

Ispričala je da se sirota Dana dugo borila s teškom bolesti, imala je karcinom dojke. Ali, kaže, bila je pravi borac i imala veliku volju za životom uprkos svim svojim bolestima.

- Nema govora da su to počinili dogovorno, ona je bila pravi borac, imala je veliku volju za životom, uprkos bolesti - kaže komšinica.

OVO JE BAKA IZ SURDULICE KOJA JE PREŽIVELA NAPAD KRVNIKA: Othranila sam ga, a on je hteo da nas pokolje!

Par je često znao da ode u kafić koji se nalazi odmah pored kuće.

- Jako me je šokiralo ovo što se dogodilo. Posebno jer su bili neverovatno mirni, samo su sedeli i gotovo da nisu pričali - ispričala je konobarica kafića gde je par pio kafu.

Kako dodaje, par koji je ovako tragično završio, srela je jednom u parku i videla kako se na klupi drže za ruke. Bilo je to, dodaje, simpatično, ali i neuobičajeno.

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA