Najavljeno još hapšenja zbog ubistva vođe Grobara

Nebojša Stefanović otkrio da u likvidaciji Saleta Mutavog nije učestvovala samo jedna mafijaška organizacija

  • 7

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio da delovanje policije u rasvetljavanju ubistva vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića ide u dobrom pravcu, te da uskoro očekuje hapšenje još osoba povezanih s tim ubistvom.

- Ovo je deo veće priče i nije u svemu učestvovala samo jedna mafijaška organizacija. Naš rad ide dobrim putem i ja ne bih tu ništa više dodavao, kako ne bih ugrozio i rad i osobe koje se time bave - izjavio je Stefanović.

>>> ŠOFERKA IZREŠETANA, GLAVA NA VOLANU: Uznemirujuće fotografije ubijenog Saleta Mutavog

>>> Crna godina za Grobare: Sale Mutavi je treći "važan lik" tribine koji je ubijen! (VIDEO)

On je tokom posete Policijskoj upravi u Leskovcu naveo da se broj ubistava smanjuje u odnosu na pre deset godina ali da će policija raditi na tome da poveća bezbednost građana.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Prošle godine smo imali 91 ubistvo, a ove 75 i verujem da će do kraja godine taj broj biti manji u odnosu na prošlu godinu. Naravno mi nećemo sa tim da se pomirimo i zato ćemo nastaviti da radimi još više preventivno - naglasio je ministar.

Stefanović je tokom posete Leskovcu obišao Policijsku upravu gde je nakon razgovora sa načelnikom policije Tomislavom Ilićem i gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem, ocenio da je stanje bezbednosti u tom gradu jako dobro.

Razgovarao je i s građanima Leskovca, a nakon toga prisustvovaće u centru grada akciji "Policajac u zajednici", čiji je cilj da približi policiju građanima i da ojača poverenje.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    15. oktobar 2016 | 16:16

    Čemu panika? Izginuo je od oružja kog se uhvatio, kraj priče.

  • Zajac

    15. oktobar 2016 | 16:18

    Bezbednost u Leskovcu dobra?! Pomesao sa ustipcima

  • NoName

    16. oktobar 2016 | 06:47

    Fantasticno! Kad ubiju nekog veceg kriminalca onda se policija aktivira i prave se opasne akcije. Kao kad su ubili M.M. u Subotici. A pedofili i silovatelji im i nisu nesto interesantni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA