DETALJI BRUTALNOG UBISTVA U BEOGRADSKOJ ULICI: Miroslava Lazarevića su izrešetali u sačekuši u Sarajevu, pa zapalili auto (VIDEO)

Iz MUP RS je saopšteno da su nepoznate osobe pucale iz automatskog oružja na njega dok se vozio “golfom 7”

  • 0

Nekoliko osoba je uhapšeno zbog sumnje da su umešani u ubistvo Miroslava Lazarevića (32) iz Istočnog Novog Sarajeva koje se desilo u nedelju oko dva sata ujutru.

MIROSLAV LAZAREVIĆ ZVERSKI UBIJEN U BEOGRADSKOJ ULICI: Upucali ga usred noći dok se vozio kroz Sarajevo

Među osumnjičenima se nalaze i Aleksandar Bulatović i Saša Vidović, koji ima več dosije u policiji. Njih je uhapsila sarajevska policija dok su bežali od zapaljenog automobila marke BMW, koji je navodno korišćen tokom ubistva.

U MUP-u Kantona Sarajevo (KS) rekli su da su Bulatovića (30) uhapsili u pola tri ujutru u ulici Džemala Bijedića, a pet minuta kasnije je pronađen drugi osumnjičeni Vidović (34) iz Bijeljine.

Lazarević je ubijen u Beogradskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu. Iz MUP RS je saopšteno da su nepoznate osobe pucale iz automatskog oružja na njega dok se vozio “golfom 7”. Lazarević je preminuo od zadobijenih povreda na licu mesta.

- Usporio je kada je naišao na ležećeg policajca, a onda su odjednom ispred njegovog auta iskočila dvojica. Bila je to klasična sačekuša. Kada su se uverili da je on taj koji je usporio, iskočili su iz mraka i počeli da pucaju. On je doslovno izrešetan, sigurno sa više od 10 metaka. Auto su parkirali u blizini kako ih niko ne bi primetio i njime su pobegli – saznajemo od naših izvora.

Ubrzo nakon pucnjave, u 2.05 časova u Ulici Aleja Lipa do broja 47 u Sarajevu nađen je zapaljen terenac “BMW X51” bez registrarskih tablica. Policiji je prijavljeno i da su primećene dve osobe koje beže od auta. Vozilo je potpuno izgorelo, ali je na zadnjem sedištu nađena automatska puška sa okvirom, a pored nje još jedan rezervni okvir za municiju.

UBIJEN MOTOROLA: Lider proruskih pobunjenika u Donjecku poginuo u eksploziji bombe

- Na osnovu pismenog obaveštenja CJB Istočno Sarajevo da postoji sumnja da se pomenute osobe mogu dovesti u vezu sa teškim ubistvom na području Istočnog Novog Sarajeva i da ih traže, oni su nakon kriminalističke obrade uz saglasnost tužilaštva predani na nadležnost policijskim službenicima CJB Istočno Sarajevo – rekli su u MUP Kantona Sarajevo.

Ubijeni Lazarević policiji je bio od ranije poznat, kao i njegov brat Savo Lazarevića koji je 2009. godine nađen mrtav pored svog džipa u šumi u Palama sa pištoljem u desnoj ruci i prostrelnom ranom na glavi. Tada se govorilo da se radi o samoubistvu. On je izdržavao trogodišnju zatvorsku kaznu u KPZ Foča zbog krađa automobila na području Istočnog Sarajeva, a kada je nađen mrtav bio je na zatvorskom dopustu.

UPUCAN U KLASIČNOJ SAČEKUŠI: Gidra izrešetan iz "kalašnjikova"!

Zbog dovođenja u vezu sa kriminalnom grupom iz Istočnog Sarajeva koja je krala auta Miroslav Lazarević je 2009. godine bio osuđen na tri meseca zatvora zbog iznude i još 5.000 KM novčane kazne. Osuđen je jer je iznuđivao novac ljudima u zamenu za vraćanje ukradenih vozila. Jedno vreme je bio je u bekstvu, a onda se predao policiji.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA