VOZAČI, OPREZ: U ovim delovima Srbije ima magle, vožnju prilagodite uslovima na putu!

U većini krajeva Srbije vreme pretežno oblačno, sa maglom u planinskim predelima na području Zlatibora i Crnog Vrha

  • 0

Na putevima van većih gradova vozače očekuje umeren intezitet saobraćaja, ali sa izvesnim izmenama na deonicama gde su započeti radovi i na kojima važi poseban režim odvijanja saobraćaja, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

U saopštenju se dodaje da je u većini krajeva Srbije vreme pretežno oblačno, sa maglom u planinskim predelima na području Zlatibora i Crnog Vrha.

AMSS u Saradnji sa JKP "Parking Servisom", sproveo akciju dodele bicikala i kaciga za bicikliste u cilju bolje bezbednosti saobraćaja

Od danas do 20. oktobra, u vremenskom periodu od sedam do 17 časova, na deonici od petlje Beograd do petlje Bubanj potok, izvodiće se  radovi na sanaciji oštećenog kolovoza. Radovi se izvode u oba smera, a u toku izvođenja radova saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila.

VOZAČI, DANAS BUDITE POSEBNO OPREZNI: Magla i odroni prete širom Srbije!

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Sutra počinju i radovi na sanaciji na deonici Beograd - Lazarevac, u zoni naselja Meljak i Stepojevac, gde će se, takođe, kako navodi AMSS, saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA