PREUZMITE BESPLATNIH 50 EVRA i trgujte akcijama Audija

Od februara 2016. godine, akcije Folksvagena (u čijem sastavu je i Audi) su porasle oko 24%, uglavnom na krilima verovanja da će kompanija konačno povratiti svoj stari ugled, koji je u 2015. godini bio poljuljan

  • 0

FXLider, svim čitaocima Telegrafa, daje besplatnih 50 EVRA za trgovanje cenom akcija Audija (VW-a) na svetskoj berzi.

Besplatnih 50 EVRA za trgovanje možete preuzeti ovde.

Kobna 2015. godina

U leto 2015. godine Folksvagen je s pravom optužen da je namerno podesio softver u svojim TDI motorima kako bi prošao testove emisije izduvnih gasova Američke agencije za zaštitu životne sredine. Odmah potom, Folksvagen je opozvao 482.000 svojih vozila iz SAD. Osim toga, očekivalo se da skoro 11 miliona vozila širom sveta krene istim putem bez povratka. Brojni učesnici na tržištu su, prirodno, želeli da se oslobode akcija ove nemačke kompanije, pa se njena cena strmoglavila oko 44%. Bilo je neminovno da menadžment kompanije nešto preduzme.

Foto:  volkswagen.com Foto: volkswagen.com

U septembru 2015. godine, Folksvagen je imenovao Matijasa Milera, glavnog direktora Poršea, za novog izvršnog direktora kompanije koji je na svoja pleća preuzeo zadatak da povrati poljuljano poverenje u nemačkog giganta.

Besplatnih 50 EVRA za trgovanje cenom akcija Audija možete preuzeti ovde.

Godinu dana kasnije i veliki povratak

Godinu dana kasnije, Folksvagen još uvek nije mrtav. Naprotiv, ova grupacija jača i podiže standarde svojim takmacima. Za zahtevne kupce iz Kine, u pripremi je model Fideon iz top sedan klase sa odmereno luksuznim karakteristikama. Već spreman za masovnu proizvodnju, ovaj model pokreće motor od 300 konjskih snaga, zapremine 3000 kubika, turbo sa šest cilindara u V rasporedu. Svojim dimenzijama prevazilazi model Passat. Početna cena ovog modela je oko 53.000 dolara. Procene su da će, godišnje, između 1000-2000 vozila biti prodato. Interesantno je da će ovaj model najverovatnije biti direktna konkurencija Audi-ju, sestrinskom brendu Folksvagena.

Besplatnih 50 EVRA za trgovanje cenom akcija Audija možete preuzeti ovde.

Audi E-Tron

S druge strane, konstruktori Folksvagenovog brenda - Audi ne posustaju. Za 2018. godinu je u pripremi SUV model koji će biti prvo električno vozilo pod nazivom „e-tron“ čiji koncept je osmišljen još 2009. godine. Audi nastoji da proširi ponudu u segmentu elektro-vozila i time zadovolji potrebe sve šireg kruga kupaca. Sve ovo dešava se u svetlu nastojanja i obećanja rukovodstva Folksvagena i Audija da se obustavi dalja proizvodnja nekih slabijih modela i resursi preusmere na segment vozila na električni pogon.

Foto: Youtube/AutoMotoTube Foto: Youtube/AutoMotoTube

Besplatnih 50 EVRA za trgovanje cenom akcija Audija možete preuzeti ovde.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA