Asanžu će biti blokiran internet do kraja američkih izbora

Ekvadorska vlada priznala je prošle sedmice da je prekinula pristup internetu osnivaču Vikiliksa u svojoj ambasadi u Londonu nakon što je Vikiliks objavio brojne e-mail poruke koji štete predizbornoj kampanji Hillari Klinton

  • 3

Džulijanu Asanžu će biti blokiran pristup internetu do kraja američkih predsedničkih izbora, izjavila je njegov advokat Melinda Tejlor.

OSVETA "ANONIMUSA" ZBOG ASANŽA: Ugašen mejl ekvadorske ambasade!

Ona je dodala da je malo verovatno da će taj potez ugroziti aktivnosti Vikiliksa.

Ekvadorska vlada priznala je prošle sedmice da je prekinula pristup internetu osnivaču Vikiliksa u svojoj ambasadi u Londonu nakon što je Vikiliks objavio brojne e-mail poruke koji štete predizbornoj kampanji Hillari Klinton, prenosi N1.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trig

    25. oktobar 2016 | 08:59

    Demokratski,nema sta.

  • Kiki

    25. oktobar 2016 | 09:19

    Svako od nas svojim delima,postupcima ,ponasanjem gradi proslost Pa i ona babetina Hijena Klinton Pazi blokirati internet coveku zbog objavljivanja istine KO ISTINU I PROSLOST KRIJE BOLJE DA GA NIJE

  • Feki

    26. oktobar 2016 | 10:13

    Prokleti bili Ameri ( oni loši koji vladaju iz senke koji obaraju vlade ,stvaraju ekonomske krize, obaraju cene nafte , dižu cene zlata i obratno, šire vojne baze itd.) ŽIVEO SNODEN !!! ŽIVEO ASANŽ!!! ŽIVELI SVI ONI KOJI SE SUPROSTAVLJAJU NATO SAVEZU!!! ŽIVELA ISTINA !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA