CELA SRBIJA TRAŽI NAJGOREG VLASNIKA PASA: Nude 100 evra za ime čoveka koji je UČINIO OVO (FOTO)

Grupa Subotičana nudi 100 evra za informaciju, za ime i prezime vlasnika psa kojeg su našli vezanog lancima u šumi

  • 12

Pas mešanac pronađen je sasvim slučajno, 16. oktobra pored Peštanske pruge, na periferiji grada Subotice, vezan lacima za drvo, ostavljen da ugine u najgorim mukama. Na svu sreću, najgore se nije desilo, jer je jedan Subotičanin šetao svog psa u neposrednoj blizini, kada je video nesrećnu životinju.

UŽASAN PRIZOR KOJI JE ZGROZIO SRBIJU: Vezao je psa za branik i vukao ga po putu! (FOTO)

- Prijatelj je prolazio tuda i ugledao bespomoćnog odraslog mešanca. Pozvali smo policiju i komunalce, a psa zbirnuli i on je dobro. Podneli smo prijavu protiv N. N. za zlostavljanje pasa i sada smo odlučili da nađemo osobu koja je to učinila i da je prijavimo. Pokrenuli smo akciju sakupljanja novca i nudimo nagradu onome ko nas odvede do vlasnika koji je na ovakav način odlučio da ostavi psa – ispričala je medijima Beti Horvat iz Subotice.

Ona i još nekolicina ljubitelja pasa izlepili su Suboticu plakatima, priča se neverovatnom brzinom širi i internetom i sve više ljudi šeruje njihovu objavu.

- Želimo da skrenemo pažnju na ohole ljude koji se na brutalan način odnose prema psima ili drugim životinjama. Ako vlasnik nije imao mogućnosti da ga hrni i brine o njemu, postoji način da to reši. Ovo što je uradio je strašno. Dakle, nije samo monstrum onaj što je vukao psa "golfom", imamo ih i mi u Subotici – kaže Beti Horvat za „Blic“.

Subotičani koji žele da dovedu pred lice pravde sugrađanina koji je vezao psa lancima i ostavio ga bespomoćnog da umre, mole sve koji prepoznaju psa ili znaju bilo šta o psu i vlasniku, ili da je nekome nestao mešanac da se jave na brojeve telefona 062/824-93-00 ili 061/622-84-84.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • buba

    25. oktobar 2016 | 10:17

    ja cu dam 200 evra samo da mu presudim...njega bi vezala za drvo ..tamo do proleca tad bi ga odvezala....monstrum....koji je tu medju namaaa

  • Mirko&Slavko.

    25. oktobar 2016 | 10:20

    Онда ,власника везати за дрво,али само 3 дана,да види како је то бити остављен,напуштен.Гузица...

  • cela srbija

    25. oktobar 2016 | 10:15

    trazi vlasnika psa,i daju 100e, a ja trazim vlasnika srbije,i trazim odgovornog za to sto smo svi osudjeni da kao ovaj pas budemo muceni i vezani za ovu jbn zemlju!!!! dajem 1 e za odgovor!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA