≫ 

Uživo na mestu zločina: Šta se dešava tamo, 207 dana posle ubistva Jelene Marjanović (VIDEO)

Naša kamera je tamo: Ni danas se ne zna ko je Jelenu Marjanović na krvav način oterao na večni počinak na groblju Zbeg u Borči

  • 32

Najmisteriozniji zločin u Srbiji - ubistvo pevačice Jelene Marjanović, ni posle više od šest meseci nije rasvetljen. Što je najgore, ništa ne nagoveštava da će se ime ubice majke petogodišnje devpjlice Jane, u skorije vreme saznati i naći iza rešetaka. 

TRAGEDIJA GRANDOVE PEVAČICE BIĆE EKRANIZOVANA: Holivud snima triler o Jeleni Marjanović!

Jelena Marjanović je nestala 2. aprila ove godine, oko 15 časova, tokom trčanja na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, neposredno pošto se na početku staze rastala sa suprugom Zoranom i ćerkicom Janom.

Umesto da se nakon rekreacije, uputi prvo kući a zatim kod bolesne majke Zorice, sutradan je u kanalu nedaleko od nasipa pronađeno njeno zverski unakaženo telo.

NASTAVLJA SE PROKLETSTVO MARJANOVIĆA: Jelenin svekar Vladimir doživeo INFARKT (FOTO) (VIDEO)

Foto: Uglješa Rašević Foto: Uglješa Rašević

Njen nestanak policiji je prijavio, nešto pre 20 časova u subotu, 2. aprila, suprug Zoran Marjanović, posle čega se policija odmah dala u potragu. Prvo je pronađen Jelenin mobilni telefon, a zatim i njeno telo.

Obdukcija je pokazala da nije silovana, a da je usmrćena između 16.30 i 17 sati tupim predmetom sa kojim joj je zadato oko 20 udaraca po glavi i telu.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Kako bi se rasvetleo slučaj kakav Srbija ne pamti, policija je ispitala sve članove Jelenine porodice, sve meštane naselja Crvenka ali uzalud... Dosadašnju istragu su obeležile spekulacije da ju je ubio biciklista, te da je ubicu video čovek sa štapom, zatim da su zločin počinili narkomani iz Borče, nesrećno zaljubljen obožavatelj, kao i da su u ubistvo umešani članovi porodice Marjanović...

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Zoran NIJE ubica, ali Marjanovići ZNAJU KO JESTE?!

Ni danas se ne zna ko je Jelenu oterao na večni počinak na groblju Zbeg u Borči, i zbog čega. Istinu koju želi da čuje cela Srbija nije dočekala ni njena bolesna majka Zoorica Krsmanović, koja je umrla 4. oktobra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    26. oktobar 2016 | 13:46

    Bravo za novinare, da nije njih ovaj slucaj bi pao u zaborav!

  • проклети зечеви

    26. oktobar 2016 | 13:28

    a premijer obecao da ce objaviti ime ubice pre 203 dana

  • Suzana

    26. oktobar 2016 | 14:24

    Sve pohvale za novine. Ne daj te Jecu u zaborav dok se ne uhapsi njen ubica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA