Zoran NIJE ubica, ali Marjanovići ZNAJU KO JESTE?!

Otkako je Jelena ubijena Zorica nikada, ni najmanje nije posumnjala u svog zeta Zorana, ali kada bi se pomenula njegova porodica, potpuno je menjala ton

  • 20
Zoran Marjanović, Jelena Krsmanović Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Zorica Krsmanović, majka ubijene Zvezde Granda Jelene Marjanović, nikada nije krivila zeta Zorana za ćerkinu smrt, ali je do poslednjeg dana života sumnjala da njegova porodica zna ko je ubica!

Nada Topčagić prekinula odmor zbog smrti Zorice Krsmanović: Sa Tare odmah krenula za Borču!

Zorica, koja je preminula u utorak, pred smrt se poverila novinarima da je uverena da Marjanovići znaju istinu o Jeleninom ubistvu, međutim, molila je da to ne objavljuju da joj ne bi zabranili da viđa unuku Janu, piše Informer.

Zorica se zbog svojih sumnji čak posvađala sa Jeleninim svekrom Vladimirom, koji u utorak posle njene smrti nije došao ni da izjavi saučešće.

ZORAN I MILOŠ DOŠLI U KUĆU JELENINE MAJKE: Ni traga od Vladimira i Zorice Marjanović (VIDEO)

Otkako je Jelena ubijena Zorica nikada, ni najmanje nije posumnjala u svog zeta Zorana, ali kada bi se pomenula njegova porodica, potpuno je menjala ton.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

- Zoran je iskreno voleo moju Jelenu, u to nemam nikakve sumnje. Vidim da pati posle njenog ubistva. Osim toga, dobar je prema meni i prema Jani. Ma ni pomislila nisam da on ima nešto sa tim. Što se tiče priča da je njegova porodica umešana, da zna nešto o ubistvu, stvarno ne znam šta da mislim. Volela bih da verujem da to nije tačno, međutim, deco, ne znam šta da vam kažem... Nisam baš sigurna da u tome nema istine... - govorila je Zorica novinarima, a piše Informer.

ISPRED KUĆE PORODICE KRSMANOVIĆ MUK: Treća smrt u samo nekoliko godina! (FOTO)

Jana joj je bila jedina uteha posle ćerkine smrti, prema rečima komšija i prijatelja. Zato se plašila da ne načini pogrešan potez pa da ne ostane i bez nje. Zorica je sve svoje slutnje odnela sa sobom u grob.

- Sama činjenica da posle Jeleninog ubistva nije pričala sa Vladimirom, mnogo govori. Da li je sumnjala na njega ili samo slutila da on nešto zna o ubistvu, verovatno ni sama nije bila načisto - ispričala je za pomenuti list rođaka Jelenine majke.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    6. oktobar 2016 | 04:11

    Nije Jelenina majka umrla, ona je crkla od kombinacije tuge, straha i bolesti. Ne treba biti previse inteligentan pa shvatiti da ju je bio strah da joj ne zabrane da vidja Janu prema tome Zoran je voleo jelenu. Pocivaj u miru ti namucena duso ti nisi umrla nego se spasila em od preteske tuge em od straha da progovoris. Kako da ne, Zoran je ucveljen i zasluzuje sve naslovne strane.

  • MinaGogi

    6. oktobar 2016 | 10:39

    Pa da je sirotica i najmanjim migom nagovestila da sumnja u ovoga nikad to dete ne bi videla posle cerkine sahrane. Ovako i pored svoje muke još je morala da cinculise ovom ološ u i da se pravi da mu veruje. Bila je bolesna i ojadjena a ne glupa.

  • Љуба

    6. oktobar 2016 | 12:40

    Сад се види ко је убица јер нису дошли на сахрану него су послали ову двојицу мафијаша и секташа браћу марјановића

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA