≫ 

Hrvati zaustavili Albance, otvorili prtljažnik automobila i našli 8,8 kilograma kokaina!

Na automobilu albanske registracije tokom granične kontrole uočene su prepravke na karoseriji i u unutrašnjosti automobila, pa je zatražien sudski nalog za pretragu

  • 8

Dubrovačka policija zaplenila je na graničnom prelazu Karasovići, na izlazu iz Hrvatske, više od 8,8 kilograma kokaina koji su u automobilu prevozila dvojica albanskih državljana starosti 26 i 23 godine.

Trojica Albanaca pobeglo iz zatvora u Rimu pomoću ČARŠAVA

Policija je navela da su na automobilu albanske registracije tokom granične kontrole uočene prepravke na karoseriji i u unutrašnjosti automobila pa su zatražili sudski nalog za pretragu.

Pretragom je u posebno izrađenom prtljažniku, iza kontrolne ploče, pronađeno devet paketa u kojima se nalazilo ukupno 8.821 gram kokaina, prenosi Hina.

Zbog sumnje da su odgovorni za neovlašćenu proizvodnju i promet drogama, Albanci su uhapšeni i nad njima je u toku istražni postupak, izvestila je policija.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ocajnono pero

    28. oktobar 2016 | 10:44

    Ma gde oni da svercuju kokain, pa oni su svi tako fini? Sta znaju oni sta je droga? Nego kada smo kod droge vidim kauboji zaplenili neku veliku kolicinu. Da li je iko ikada procitao ili video snimak da su kauboji spalili tu drogu kao sve druge drzave koje se bore protiv narkotika? Ja nisam. Sve mi se cini da je tacno, ono sto drugi pisu da CIA uzima tu drogu prodaje i finasira obaranje vlada po svetu ili zute patke u Bg.ratne operacije u Ukrajini....

  • djordje

    28. oktobar 2016 | 10:32

    Gde baš braću njihovu da uhapse

  • Bojs

    28. oktobar 2016 | 10:03

    Uh ja se uplasih da nije srbin pa mi laknu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA