Preokret oko smrti malog Radenka: Otac izneo alarmantne podatke

Milan Nikodijević smatra da neko štiti doktora Bojanića

Milan Nikodijević, otac pokojnog Radenka, otkriva da se u tužilaštvu u Loznici iznenada pojavila istorija bolesti njegovog deteta, za koju su mu nakon smrti rekli da ne postoji.

TRAGEDIJA U SRBIJI: Dečak Radenko (8) slomio ruku, pa posle nekoliko dana umro! Roditelji krive lekara! (FOTO)

Što je još gore, u tom dokumentu, na kojem nema ni potpisa ni pečata ortopeda Dobrivoja Bojanića, stoji da je doktor predložio da Radenko ostane u bolnici, a da su roditelji to odbili.

- Pitao sam u tužilaštvu otkuda sad ovaj papir, niko nije znao da mi odgovori. Siguran sam da je to neko poturio kako bi zaštitio Bojanića. Pogotovo zato što tu piše sve ono što odgovornim lekarima ide u prilog - da nam je ponuđeno bolničko lečenje, da mu je rana očišćena  - rekao je Nikodijević za Informer.

Otac malog Radenka kaže i da im nikada nije ponuđeno bolničko lečenje kao i da mu je lično doktor Bojanić pred polazak dečaka u Beograd rekao da može da mu da samo uput, jer istorija bolesti ne postoji.

U tužilaštvu u Loznici nisu imali komentar na optužbe Nikodijevića. U Ministarstvu zdravlja su još prvog dana istrage saopštili da je istorija bolesti malog Radenka vođena neuredno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sl.

    1. novembar 2016 | 10:01

    Strasno,kakva je to gnjida od coveka,sram ga bilo i tog belog mantila koji je nosio.

  • Ivan

    1. novembar 2016 | 09:57

    Sta drugo da ocekujes od olosa po bolnicama nego da ce da urade sve da zastite svoj nemar i nestrucnost. Po otiscima sa tog papira moze da se nadje ko je taj papir doneo i stavio u dosije. Njega odmah u zatovr zbog zataskavanja zlocina zajedno sa hirurgom ubicom . A i tog novo postavljenog direktora bolnice takodje smeniti jer je dozvolio da se ovo prikrivanje zlocina desi.

  • Groficaofica

    1. novembar 2016 | 10:47

    Sramno i bezobrazno da svoju krivicu prebacuje na roditelje! Ovo nije usamljen slucaj ali se sve zataskava i prikriva. Treba ispitati ko je ,,podmetnuo,,pomenuti papir i kazniti zatvorom tu osobu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA