Lepoj Podgoričanki su našli 7,5 grama kokaina u gaćicama, ali se izvukla i dobiće najmanju kaznu koju možete da zamislite

Đuhić je uhapšena 17. avgusta ove godine u Portu Montenegru u Tivtu, dok se ukrcavala na jahtu zajedno sa još tri prijateljice, Željkom Rolović iz Kotora, Vanjom Simić iz Loznice i Aleksandrom Radojević iz Beograda, poznate u javnosti po elitnoj prostituciji

  • 40
Foto: Facebook Foto: Facebook

Podgoričanka Ema Đuhić, koju je policija uhapsila letos u Tivtu zbog posedovanja 7,5 grama kokaina, sakrivenih u njenom donjem vešu, odlukom Višeg tužilaštva u Podgorici neće odgovarati kirivično za posedovanje droge, jer je ovo tužilaštvo procenilo da se radi o količini koja je namenjena za ličnu upotrebu, saznaju Dnevne novine. Predmet je prosleđen Prekršajnom sudu u Podgorici koji će odlučivati da li će i koliko Đuhić biti kažnjena zbog posedovanja ove količine kokaina.

MADAM ŽELJKA je sa SEKSI drugaricama krenula na luksuznu jahtu, a onda su se iznenada pojavili policajci i nastao je HAOS!

Đuhić je uhapšena 17. avgusta ove godine u Portu Montenegru u Tivtu, dok se ukrcavala na jahtu zajedno sa još tri prijateljice, Željkom Rolović iz Kotora, Vanjom Simić iz Loznice i Aleksandrom Radojević iz Beograda, poznate u javnosti po elitnoj prostituciji. Policijska akcija na graničnom prelazu u luci Porto Montenegro izvedena je na osnovu operativnog podatka da devojke nose drogu. Zajedničkim aktivnostima tivatske i granične policije, one su zaustavljene i detaljno kontrolisane. Kod Đuhić je u donjem vešu pronađeno sedam zamotuljaka sa oko 7,5 grama materije za koju se posumnjalo da se radi o opojnoj drogi kokain.

Iz Višeg tužilaštva za Dnevne novine su saopštili da je tokom izviđaja saslušano više lica u svojstvu svedoka i izvršena potrebna veštačenja.

Foto: Wikipedia/Daniel Nyul Foto: Wikipedia/Daniel Nyul

- Nakon ovih radnji je ocenjeno da predmetna droga nije bila namenjena daljoj prodaji, već za ličnu upotrebu, a koja radnja ne podleže krivičnoj već prekršajnoj odgovornosti, zbog čega je dana 4. oktobra 2016. godine, ovo tužilaštvo, Sudu za prekršaje u Podgorici podnelo zahtev za pokretanje prekršajnog postupka - navodi se u odgovoru Višeg tužilaštva.

Drakonske kazne za manju količinu

Zanimljivo je, kako navode Dnevne novine, da je isto tužilaštvo za mnogo manje količine droge, i to marihuane podizalo optužnice zbog kojih su izricane i prilično visoke zatvorske kazne. Tako je, na primer, Rožajac Amar Skenderović (25) nedavno osuđen na sedam meseci zatvora nakon što je policija u kuću u kojoj je živeo pronašla 6,98 grama skanka. Na nešto blažu kaznu, odnosno šest meseci robije nedavno je osuđen Bjelopoljac Jasmin Brčvak (23) kod kojeg je policija prilikom pretresa u zadnjem džepu njegovih farmerki pronašla 5,62 grama marihuane. Za razliku od njih Nikšićanin Dejan Hokić (25) osuđen je na kaznu zatvora od čak četrnaest meseci zbog posedovanja dva paketića kokaina, i to od 0,82 grama i 0,61 gram.

Foto: Profimedia/Wavebreak Foto: Profimedia/Wavebreak

Prekršajno odgovarala i ranije

Đuhić je, zajedno sa Rolović, prekršajno odgovarala zbog posedovanja droge i u januaru ove godine. Njih dve uhapšene su 19. januara u Budvi, nakon što je policija kod Đuhićeve pronašla oko 13 grama marihuane, a kod Rolovićeve "predmet sa tragovima praškaste materije". Budvanski inspektori pustili su ih na slobodu nakon što se tužilac izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

ŽELJKA JE BALKANSKA KRALJICA PROSTITUCIJE: Moj život je UŽAS, imala sam 10 godina kada je moj tata počinio STRAŠAN zločin (FOTO)

Foto: Facebook/Zeljka Rolovic Foto: Facebook/Zeljka Rolovic

Đuhić je i ranije dovođena u vezu sa poslom organizovane prostitucije kojim se bavi Rolović. Naime, ona je saslušana u okviru istrage koja je vođena protiv Rolović, osumnjičene za organizovanje prostitucije.

Kotoranka, Željka Rolović, poznatija kao Madam, uhapšena je u avgustu prošle godine u okviru policijske akcije "Lutka", zbog sumnje da je počinila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije. Ona je, međutim, postigla sporazum o priznanju krivice sa kotorskim tužilaštvom, tako da se "izvukla" samo sa novčanom kaznom od 2.500 evra.

(Telegraf.rs / Izvor: CDM)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milivoje vrati se

    1. novembar 2016 | 13:02

    А 2500 евра је зарадила како,...

  • Zoran

    1. novembar 2016 | 12:59

    Hahaha jbg za izdrzati naporan rad na jahti mora malo belog kao stimulams

  • Boss

    1. novembar 2016 | 12:59

    Devojka je postena to se odmah vidi a i verovatno je pozvala par ljudi koji to mogu da potvrde :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA