PODGORICU OBAVIO STRAŠAN SMRAD: Otkrivreno 60 tona kokošijeg đubriva za koje niko nije znao!

Pomoćnik direktora Uprave za inspekcijske poslove Biljana Jakić istakla je da je inspekcija na terenu i da sa njima rade i službenici Centra za ekotoksikološka ispitivanja

  • 6

Šezdeset tona kokošijeg đubriva, istovarenog nedaleko od Podgorice, može da bude uzrok smrada koji se širi ovim gradom, navode u Glavnoj ekološkoj inspekciji.

HRVATI OPET PROTERUJU SRBE, OVOG PUTA IZ GROBOVA: Na groblju u Kninu osvanula SRAMNA obaveštenja

- Neki kamioni su na lokaciji kod "Kuće Rakića" dovezli 60 tona đubriva. To može da bude uzrok smrada, ali ne mora da znači. Definitav razlog još ne mogu da kažem jer još nismo utvrdili - rekla je novinarima u Podgorici glavni ekološki inspektor Veselinka Zarubica.

Makedonci koji ne žele bebu, u narednom periodu NE SMEJU DA IMAJU ODNOSE zbog jednog NEVEROVATNOG propusta!

Pomoćnik direktora Uprave za inspekcijske poslove Biljana Jakić istakla je da je inspekcija na terenu i da sa njima rade i službenici Centra za ekotoksikološka ispitivanja.

Ona je dodala da idu prema "Kući Rakića", koja se nalazi na putu prema gradskoj opštini Tuzi, da provjere da li se odlaže kokošije đubrivo.ž

KRVAVI OBRAČUN U RIJECI: Divljali automobilima i pucali, ljudi sa decom padali na zemlju, ima ranjenih!

Podgoricom se i krajem septembra širio neprijatan miris. Tada su takođe stanovnici sumnjali da je reč o velikoj količini kokošijeg đubriva koja se prosula kada se kod Podgorice prevrnuo kamion.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA