Najskuplja ne-brendirana lampa prodaje se u Makedoniji: Od njene cene zavrteće vam se u glavi, a tek da vidite OD ČEGA JE! (FOTO)

Lampa je toliko skupa zato što, navodno, postoje svega dva istovetna primerka – jedna u izlogu, a druga koja krasi sobu stana vlasnika prodavnice

  • 1

Građane Skoplja je očarala stona lampa koja se prodaje u jednoj prodavnici rasvetnih tela u makedonskoj prestonici, a kada su čuli njenu cenu - nije im bilo dobro. Stona lampa ugrađena na pozlaćeno telo automatske puške "kalašnjikov" prodaje se za fantastičnih 48.360 denara (oko 800 evra).

Ova lampa izgleda kao OBLAK, a najbolje od svega je to što možete da je napravite SAMI! (VIDEO)

O OVOM SRBINU PRIČA CELA EVROPA: Napravio LAMPU, koja će promeniti SVET! (FOTO)

Lampa je toliko skupa zato što, navodno, postoje svega dva istovetna primerka – jedna u izlogu, a druga koja krasi sobu stana vlasnika prodavnice. Osim toga, njena cena je toliko visoka jer se radi o "italijanskom brendu", a izrađena je od izuzetno kvalitenih materijala.

Foto: meta.mk Foto: meta.mk

Za nju se najviše interesuju pripadnice nežnijeg pola, ali se nađe i po koji "lovac" i ljubitelj vatrenog oružja. Samo, ovaj "kalašnjikov" ne puca.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA