≫ 

JELENIN UBICA ĆE PUĆI PRED NOVU GODINU? Inspektori okrenuli istragu u novom smeru

Inspektori koji rade na Jeleninom slučaju dobili uputstvo da pred praznike motre na Jelenin grob, nasip gde je ubijena i mesta koje je rado posećivala za života

  • 59

Ubica Jelene Marjanović bi pred Novu godinu mogao da napravi pogrešan korak, jer oni koji ubiju iz strasti, "pucaju" u prazničnoj atmosferi, upozorio je policijski psiholog inspektore koji rade na tom slučaju.

UBICA SE VRATIO NA MESTO ZLOČINA? Ko je uradio OVO na nasipu gde je ubijena Jelena?

On je rekao da je jasno da je Jelena ubijena iz strasti, a takve ubice u prazničnoj atmosferi obično učine nešto u znak kajanja ili jednostavno požele da ostave poruku žrtvi i njenoj porodici.

Zbog toga su inspektori koji rade na Jeleninom slučaju dobili uputstvo da pred praznike motre na Jelenin grob, nasip gde je ubijena i mesta koje je rado posećivala za života, jer se očekuje da se ubica pojavi tamo i možda čak i prizna šta je uradio, prenosi Informer.

Otišli smo u Borču posle 212 dana od ubistva Jelene Marjanović, evo šta smo zatekli (VIDEO) (FOTO)

Policijski psiholog koji radi na najtežim slučajevima, dao je potpuno novi smer u istrazi.  Inspektorima je predočeno da će ubica Jelene Marjanović sasvim sigurno dati neki znak tokom predstojećih praznika.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Očekuje se da će se ubica pojaviti na nekom od tih mesta i uraditi nešto kako bi iskazao kajanje ili poslao poruku žrtvi. Tada bi zločinac mogao da se oda, možda čak i prizna zločin i tako će biti uhvaćen - objašnjava policijski psiholog, sagovornik Informera i dodaje da ako se ne otrkije pred praznike sledeća prilika je godišnjica njene smrti.

Policijski ekspert Marko Nicović, kaže da se Jelenin ubica bori sa savešću i da bi atmosfera praznika mogla da ga natera da prizna zločin.

- Ubicama koji zločin učine iz strasti potrebno je vreme da priznaju zločin. oni ne mogu dugo da se nose sa grižom savesti. Jelenin ubica za kojeg se i dalje tvrdi da je enko blizak njoj, može da se preda u trenutku, kada ga sve podseti na nju - naglašava Nicović.

(Telegraf.rs/Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aldin

    3. novembar 2016 | 09:03

    Bitni je da ste mu rekli, sta da ne radi..

  • Sava

    3. novembar 2016 | 09:00

    Pa sto ne cutite, dali ste mu do znanja, da se cuva.

  • Smor

    3. novembar 2016 | 09:41

    Meni zaista ovi psiholozi nisu jasni.Ako je zaista tako zbog cega ga onda upozoravate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA