DECA U VRTIĆU JEDU PASULJ SA KAMENJEM: Skandal u Subotici

- Pasulj je bio ambalažiran i dogodilo se da su se tu našli i kamenčići. Procedura nalaže da izvršimo reklamaciju namirnice, što ćemo i učiniti. Potpuno razumem roditelje, ali mi vodimo računa o deci - izjavio je direktor vrtića Jaša Šimić

  • 7

Mališanima u subotičkom vrtiću "Naša radost" serviran je za ručak pasulj sa kamenjem.

Ovako izgleda vrtić u centru Beograda kada padne kiša (FOTO)

Dora Gurinović (31), majka trogodišnjeg dečaka koji spada među mališane koji su jeli pasulj s kamenjem, tvrdi da je ovo samo još jedan u nizu od incidenata koji su se odigrali u subotičkom vrtiću. Deca su zbog nepažnje nadležnih i slabe higijene prethodnih meseci preležala šugu, konjuktivitis i ešerihiju koli.

- Juče sam vodila dete kod lekara jer je dobilo stomačni virus. Za to kako su nam hranili decu saznala sam preko Vajber grupe jer nam je jedna od vaspitačica poslala fotografiju ručka. Pozvali smo dečiji dispanzer da pitamo šta da radimo i rečeno nam je da samo pratimo da li u stolici mališana ima kamenja. Očajni smo. Zamislite da ostavite dete nekome na brigu i saznate ovako nešto – tvrdi Gurinovićeva za Alo.

STRAŠNA OPTUŽBA RODITELJA: Ovaj vrtić u Srbiji razdvaja ROMSKU od ostale dece!

Foto-ilustracija: Profimedia/Oredia Foto-ilustracija: Profimedia/Oredia

Majka deteta tvrdi i da je saznala da su zaposleni u vrtiću bili upućeni da im je „stigao pasulj sa kamenjem“, ali da nisu ništa preduzeli.

Direktor vrtića Jaša Šimić potvrdio je da su deca jela pasulj s kamenjem, ali je negirao da je bila epidemija ešerihije koli i konjuktivitisa.

- Pasulj je bio ambalažiran i dogodilo se da su se tu našli i kamenčići. Procedura nalaže da izvršimo reklamaciju namirnice, što ćemo i učiniti. Potpuno razumem roditelje, ali mi vodimo računa o deci - izjavio je Šimić.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    3. novembar 2016 | 10:30

    Zašto se taj pasulj lepo ne prebira pre kuvanja...strasno!

  • olalaaaa ovo su istineeee

    3. novembar 2016 | 10:32

    kazniti odgovorne

  • Cakano

    3. novembar 2016 | 15:32

    Pa što se ljutite, oni samo misle na našu decu da ne budu gladna. Šta fali, kamen, dva. Kokoške jedu kamenje. Samo ih pripremaju za budućnost koja nas čeka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA