Zvuči neverovatno, ali ova osnovna škola već 48 godina pogađa ko će biti predsednik Amerike i do sada NIJEDNOM nisu pogrešili (VIDEO)

Đaci ove škole su još 1968. godine pogodili da će Ričard Nikson biti sledeći predsednik Amerike i od tada nijednom nisu pogrešili u svojim predviđanjima

  • 4

Učenici osnovne škole Bendžamin Frenklin iz Jorktaun Hajtsa već sedam puta su uspeli da uspešno predvide ko će biti sledeći predsednik SAD.

TRAMP BI BIO NOVI PREDSEDNIK AMERIKE, kada bi ljudi iz celog sveta glasali. Evo koliko Srba podržava Donalda!

Đaci ove škole su još davne 1968. godine pogodili da će Ričard Nikson biti sledeći predsednik Amerike i od tada nijednom nisu pogrešili u svojim predviđanjima.

- Naše čitavo osoblje je pomalo nervozno. Dobri smo predskazivači - izjavila je direktorka ove škole, Patriša Mur.

Nastavnici su svojim đacima objasnili proces izbora novog predsednika SAD, što nije bilo lako s obzirom na to da je ovogodišnja kampanja bila prepuna skandala. Umesto da se đaci fokusiraju na nekog od kandidata, profesori su ih pitali da odaberu veštine i osobine koje karakterišu dobrog predsednika.

- Pokušavali smo da se ne mešamo u sam izbor kandidata, već smo im objašnjavali proces na koji se to dešava i pripremali ih da sutra budu dobri glasači - izjavila je učiteljica Danijela Stil.

Đaci su budućeg predsednika Amerike birali tako što su u posebnoj učionici, koja je patriotski ukrašena, imali posebnu kabinu u kojoj su zajedno sa učiteljima birali kandidata za kojeg su mislili da će biti dobar budući predsednik SAD.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Na kraju dana, učenici su se okupili u sali škole gde su im saopšteni rezultati njihovog glasanja. Klintonova je osvojio 52 odsto glasova ove dece.

Da li će se njihova predviđanja zaista obistiniti, saznaćemo već 8. novembra.

Video možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor: nbcnewyork.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA