Putin pobesneo zbog presude za silovanje SRPSKOG DEČAKA (VIDEO)

To je ishod ukidanja tradicionalnih vrednosti i osećaja krivice prema migrantima. Društvo koje ne brani svoju decu nema budućnost - poručio je Putin

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika BEN DELIJA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marko

    06. novembar 2016 | 17:07

    Hvala Bogu da ima Rusije i Putina!Bolesni zapadni svet koji je inficirao Srbiju mora da svoje prljave prste skloni od Srbije i povede sve svoje poslušnike i zaljubljenike sa sobom.

  • Srboljub

    06. novembar 2016 | 17:04

    Putin je samo ukazao na zapadnjačko licemerje a to što je uzeo ovo Srpsko dete je samo primer i istina. Jeste skandalozno, jadno i strašno i ako im je reko pa sad tumačite kako god, ali ja mu kažem, VALIKO VAM HVALA PUTINE, iako nisam Rusofil ali sam roditelj. Nega sigurno ne zanima specijalno Srpsko dete ali se to nebi ni dogodilo Nemcu, Francuzu ili ti drugoj zapadnjačkoj deci, taj bi ostao na robiji dok je živ. Zato stam vas bilo svi koji ovo uzimate da ocrnite Putina jer ste isto što i ta životinja od izbeglice. Nema opravdanja za Austriski sud i tačka. Neko je morao da im kaže kad mi nesmemo. Pa može decu da nam g..i ko stigne.

  • Filip

    05. novembar 2016 | 20:24

    Nisam znao da Putin zna Nemački i da u slobodno vreme čita austrijsku štampu i bavi se njihovim pravnim sistemom. Kladim se u sve da ga je neko savetovao da to uradi kako bi se manipulisalo srpakom svešću. Rusofili, unlajkujte slobodno, to će biti samo slika vaše naivnosti. Što više unlajkova to više ovaca za šišanje. Srbija je toliko jadna i propala država da je može voleti samo neko ko nema mozak. Ako stvarno mislite da nas neko iz sveta voli zapitajte se zašto smo onda najjadniji u Evropi. Svi nam pomažu samo iz Interesa. Da je Rusiji zaista stalo do nas bar bi nam dali novac za obnovu one ruševine zvane Narodni muzej. Ali očigledno da ih ne zanima ni naša kultura ni naša istorija. Zanima ih samo da sačuvaju zadnjicu od natoa tako što nam neće dozvoliti da sarađujemo sa njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA