≫ 

TRAGEDIJA U NOVOM PAZARU: Učenik izboden nožem nasred časa!

Za sada se ne zna koliko je ozbiljno povređen

  • 9

Učenik Tehničke škole hitno je danas prebačen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru pošto je izboden na času!

TEŠKA NESREĆA U OSNOVNOJ ŠKOLI U BEOGRADU: Devojčica (7) radila kolut unazad, pa glavom udarila o beton

Po još nezvaničnim saznanjima, učenika je povredio drug iz odeljenja. Za sada se ne zna koliko je ozbiljno povređen - piše Kurir

Oba učenika su 15-godišnjaci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zlata

    4. novembar 2016 | 11:52

    Sve ode u propast i u pakao samo zali mladi zivota!

  • Nina

    4. novembar 2016 | 12:38

    To je zato jer profesori ne smeju da reaguju...trebalo bi im vratiti pravo da pokazu deci pravac. Da se razumemo, ne mislim na matretiranje, mislim na obaveze dece. Svi pricaju o pravima, pa cak u svojoj okolini imam slucaj petogodisnje devojcice koja matretira svoje roditelje jer joj oni nista ne mogu zbog decijih prava?? Dajte molim vas, sta nas onda ceka za dvadeset godina? Da sam majka ovog deteta novine bi pisale kako je proso, zaboravio bi kako izgleda noz!

  • STEVA

    4. novembar 2016 | 13:08

    Ljudi moji pa sta je ovo,i koje zlo je snaslo SRBIJU?,Nema dana da se nedesi neko zlo ili ugasi mladi zivot.Dali se više moze stati na put tom proklectvu koje nas je za desilo ili se to nsstavljamo i dalje?.Ne mogu da verujem da je to postala svakodnevnica da se cujemo,pfocita ili vidi nesreca.Apelujem ovim putem na sve ljude dobre volje da se nađe neko resenje da se ovo prokletstvo vise prekine.Apelujem na sudctvo i Drzavni vrh,da sto vece i strozije kazne donesu i sto pre usvoji da se to vise nedesava.Za takva DELA ubistva,silovanja,i otmicu,treba usvojiti zakon od naj manje 30-40 godina zatvora,bez pravo zalbe ili uvesti SMRTNU KAZNU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA