UHAPŠEN BEOGRAĐANIN koji je ranio dvoje Nišlija

On se sumnjiči da je izvršio krivična dela izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

  • 0

Niška policija uhapsila je Beograđanina P.T. (43) koji je u četvrtak ujutro u "Kubo Klubu" u centru Niša pucajući iz pištolja ranio dvoje Nišlija.

KRVAVA ŽURKA U NIŠU: U pucnjavi ranjeni mladić i devojka

Pucnjava se dogodila oko tri sata iza ponoći u trenutku kada je klub bio pun mladih ljudi. Beograđanin je potegao pištolj i lakše konobaricu K.S. (21) u gosta M.M. (40). Oboje su zadobili površinske rane i nakon zbrinjavanja u niškom Kliničkom centru, otpušteni su na kućno lečenje.

Beograđanin je nakon pucnjave pobegao, ali ga je niška policija vrlo brzo identifikovala a zatim i lišila slobode.

Kako je saopštila niška Policijska uprava on se sumnjiči da je izvršio krivična dela izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA