≫ 

HIT PRIČA IZ PORODILIŠTA U BEOGRADU: Lekari pronašli kutiju keksa koja čudno miriše, kad su je otvorili, smračilo im se!

 ≫ 

Medicinske sestre su u kutiji "plazma" keksa pronašle nešto što tu nikako nije smelo da se stavi. Bile su u neverici

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Miodrag

    17. januar 2017 | 09:14

    U Švajcarsko u sklopu bolnice postoje kuhinje i pacijentima je omogućeno da biraju hranu koju im sestre donose u krevet.svi koji obilaze bolesnike isto tako mogu da koriste restoran u sklopu bolnice.Veoma je čisto a osoblje izuzetno ljubazno.Posete nosu zabranjene i možete da provodite vreme sa najilijim veoma dugo.Naše sestre se ponašaju kao da su tedari u CZ eu pa i extremnije.To važi za sve ustanove u Srbiji.Došlo vreme da je boljelje da odeš kod vračare nego kod doktora...

  • Nataly

    10. novembar 2016 | 10:41

    U svetu porodilje u bolnicama jedva čekaju da ih otpuste kući sa bebama, a ovde im se još, i to BRZA HRANA unosi u porodilišta! Jezivo! Kad su toliko sposobne posle porođaja neka izađu same do kioska i kupe na brzinu tu bakterijsku hranu! Gde je ovde pravda? Dezinfikujte taj sprat, tu sobu gde su bile te porodilje što im se donosi hrana iz ko zna kakvih i kojih uslova su spremnjeni! Porodiljama kojim smeta hrana u porodilištima, znači da su upale u post-porođajnu depresiju i potrebno im je lečenje! Hrana u porodilištima je napravljena shodno porodiljama, ne bolesnicima! Treba im se objasniti šta su i da svaka druga hrana ne donosi dobro po porodiljino stanje, ali i higijenskim uslovima porodilišta, jer tako ugrožavaju i druge porodilje i bebe. Bolest. Usavršitii kodeks ponašanja rodbine porodilje i ko ne ume da ispoštuje kodeks, pre izlaska iz porodilišta, uručiti porodilji i porodici penal (novčanu kaznu). Svi kukaju sirotinja u Srbiji, a vidi ti čuda da se još i hrana unosi u porodilišta! Hiperelita!

  • Uhzbkl

    08. novembar 2016 | 21:41

    Oni nasli da proveravaju hranu??? Meni da muz nije svaki dan donosio supu umrla bi od gladi. Ono sto oni nude ja ni kucetu ne bih dala. Sramota !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA