≫ 

Tramp ili Klinton? Ko predvidi pobednika može da zaradi!

FXLider vam daje besplatnih 50 EUR za trgovanje na finansijskom tržištu uoči izbora i priliku da zaradite na svom predviđanju

  • 8

U utorak, 8. novembra 2016. godine, održaće se izbori za predsednika SAD. Kandidatkinja Demokratske partije, Hilari Klinton i republikanac, Donald Tramp, proveriće političko raspoloženje američke nacije. Prema jednom ili drugom scenariju, dešavanja na finansijskom tržištu mogu krenuti na bolje ili na gore.

Mislite da će pobetiti Hilari Klinton? Ili pak Donal Tramp?

FXLider vam daje besplatnih 50 EUR za trgovanje na finansijskom tržištu uoči izbora i priliku da zaradite na svom predviđanju.

Besplatnih 50 EUR za trgovanje možete preuzeti ovde.

Gledišta dva kandidata se veoma razlikuju po mnogim pitanjima važnim za Amerikance. Kako (pre)urediti zdravstvenu zaštitu, voditi spoljnju politiku, kakav stav zauzeti u pogledu imigracija, samo su neke od tema koje razdvajaju dva tabora.

Šta kaže statistika - ko će pobediti?

Statistički gledano, četvrta godina drugog mandata predsednika je najgora za američko tržište akcija. Jedan drugi pogled unazad kazuje da u 82% slučajeva, kad bi tržište akcija raslo tokom avgusta i oktobra, partija predsednika na vlasti bi pobedila. U 86% slučajeva, kad bi tržište opadalo tokom ova dva meseca, partija predsednika koji nije na vlasti bi odnela pobedu. Ovoga puta, tržište je u avgustu stagniralo dok je u oktobru zabeležilo pad od oko 2,6%.

Kako nervoza raste i približava se dan odluke, niski udarci i negativna kampanja sve su prisutniji u američkoj i svetskoj javnosti. Prema mnogima, ovako "prljava" kampanja gotovo da nije viđena u prethodnim predizbornim kampanjama. Sve ovo podiže tenziju među investitorima i određuje pravac u kojem će se kretati kurs dolara naspram drugih valuta, kao i cene akcija, zlata i drugih roba.

Ko dobro predvidi kakav će epilog izbora biti, može ostvariti solidan prihod.

Besplatnih 50 EUR za trgovanje možete preuzeti ovde.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA