TAJNA: Nove lokacije elitne prostitucije u Srbiji

"Sastanci" uglavnom po stanovima, spa-centrima i salašima, najčešće u Beogradu i Novom Sadu

  • 0

Visoka prostitucija, kojom se ugalvnom bave pevačice, manekenke, glumice i druge devojke sličnih profesija, u Srbiji se odvija na oko deset tajnih lokacija. Stanovi, salaši ali i spa-centri su u drugi plan potisnuli hotele, koji su do pre nekoliko godina smatrani "centrima" elitne prostitucije.

Prema saznanjima dnevnog lista "Press", visoka prostitucija uglavnom se odvija u Beogradu i Novom Sadu. Ovaj dnevni list navodi spisak deset tajnih lokacija, koje su, navodno tajne i u koje se ulazi "po preporuci".

BEOGRAD

1. Spa centar u Beogradu služi kao paravan za VIP prostituciju. Ovde dolaze poslovni ljudi i pojedine diplomate, ali ne one najvišeg ranga.

2. Luksuzno opremljen stan na drugom spratu zgrade u beogradskom Bulevaru Zorana Đinđića. Adresa se sastoji od dve iste cifre (11, 22, 33..)

3. Takođe luksuzan stan, specijalno opremljen za ovu namenu, u Bulevaru Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu, prvi sprat. I u ovaj, kao i u prethodni stan, ulazi se samo na posebnu preporuku, na ulazu se obezbeđenju ostavlja sve: satovi, mobilni.. Ovde su česti gosti poznati sportisti.

4. Klub zatvorenog tipa u Glavnoj ulici u Zemunu. Ulazi se samo sa posebnom karticom.

NOVI SAD

5. Salaš nadomak Novog Sada, gde najčešće dolaze političari i diplomate

6. Još jedan salaš, takođe blizu Novog Sada. Kod vlasnika se mogu "naručiti" devojke čija "cena" varira  od 500 do 800 evra za noć.

7. Dva stana na istom spratu u novosadskoj Šafarikovoj ulici.

8. Luksuznu opremljen stan u naselju Detelinara u Novom Sadu, ulica Janka Čmelika

CENTRALNA SRBIJA

9. Motel na putu iz Beograda ka centralnoj Srbiji

10. Etno-objekat u Šumadiji, relativno blizu Kragujevca. Gazda radi sa samo četiri pevačice i povremeno, uz strogu proveru klijenata i samo po preporuci, organizuje druženje sa nekom od njih.

(M. S. / Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA