HILARI VIŠE NIJE SIGURNA U POBEDU: Otkazala planiranu proslavu i vatromet

Spektakularni vatromet trebalo je da traje dva minuta iznad reke Hadson

  • 6

Kandidat Demokratske partije za predsednika Amerike Hilari Klinton je otkazala vatromet koji je trebalo da bude održan u Njujorku po okončanju glasanja.

>>> (UŽIVO) AMERIKANCI BIRAJU 45. PREDSEDNIKA, TRAMP ILI HILARI: Izbori već počeli, stigli i prvi rezultati (LIVESTREAM)

Sve je već bilo spremno za proslavu, ali vatromet iznad reke Hadson je iz nepoznatih razloga otkazan.

- Demokratska partija je kao organizator dobila dozvolu za održavanje vatrometa, ali je naknadno otkazan. Ne mogu da vam kažem zašto su odustali - izjavio je jedan od čelnika njurorške policije Tomi Galati na konferenciji za medije.

Prema prvobitnom planu, eventualna pobeda Hilari Klinton na predsedničkim izborima trebalo je da se obeleži spektakualrnim vatrometom koji bi trajao dva minuta. Proslava je bila zakazana u 21:30 po lokalnom vremenu, pola sata po zatvaranju biračkih mesta.

Američki glasači danas će izabrati novog predsednika između Hilari Klinton i kandidata Republikanske stranke Donalda Trampa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA