≫ 

SEKUNDE PRE MUČENJA ŽRTAVA: Uznemirujući snimak ubice kako se u podrumu priprema za svirepe zločine (VIDEO)

Ubica je postavio kamere po kući pa je policija mogla da rekonstruiše događaje

  • 4

Američka policija je objavila jeziv snimak na kojem se Brejdi Ostrajk sprema da u svom podrumu zlostavlja i ubije muškarca i njegovu trudnu devojku.

>>> KLOVN KOJI JE SILOVAO I UDAVIO 33 DEČAKA: Ovo je najjezivija priča u istoriji kriminalistike (FOTO)

Ostrajk se ubio tokom policijske potere u Vajomingu, a kada su detektivi upali u njegovu kuću tokom pretresa su zatekli dokaze o užasnim zločinima. Otkrili su da je 31-godišnji muškarac svoj podrum preuredio u tamnicu u kojoj je mučio i ubijao svoje žrtve.

On je postavio kamere po kući, pa je policija mogla da rekonstruiše događaje i sazna strašnu sudbinu Čarlsa Openira i njegove 18-godišnje devojke Bruk Slokum, koji su nestali pre dve godine.

Na objavljenom snimku se vidi kako Ostrajk sprema konopac i oružje u podrumu nekoliko dana pre nego što će u njega namamiti svoje žrtve.

Zločinac je navodno preko interneta ugovorio seks sa Openirom i njegovom devojkom, koja je bila u osmom mesecu trudnoće. Njih troje su se sastali u Gizon parku u Vajomingu 12. jula 2014. godine i od tada se mladom paru gubi svaki trag.

Ispostavilo se da ih je Ostrajk kidnapovao i odveo u kuću gde je ubrzo ubio Openira, a njegovo obezglavljeno telo zakopao u parku. Sudbina Bruk Slokum je bila još strašnija, ona je takođe ubijena, ali pre toga je Ostrajk pet dana zlostavljao u svojoj improvizovanoj tamnici u podrumu.

Policija Vajominga je potvrdila da poseduje snimak mučenja nesrećne Bruk, ali je odlučeno da taj video nikada ne bude javno objavljen.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R S K

    9. novembar 2016 | 08:07

    Ovi Ameri su bolesnici totalni!!! Cura u 8 mjesecu trudnoće, i preko neta ugovaraju TROJKU sa nepiznatim čovjekom?!?!!!!! Sačuvaj Bože!!!

  • Branko

    9. novembar 2016 | 07:40

    Ludji su oni od njega.Dogovorili sex sa njim,a ona u osmom mesecu trudnoce.Ovo samo ima u Americi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA