Hrvati napali Šerbedžiju jer "domovinski rat" smatra besmislenim, a branitelje bitangama!

"Bitange, eto šta su ti koji su zavadili običan narod. Od tih bitangi nije se mogla spasiti divna Jugoslavija."

  • 23

Ministarstvo hrvatskih branitelja žestoko je danas napalo glumca Radeta Šerbedžiju zbog njegovih izjava o poslednjem ratu i poručilo mu da taj resor "ima obavezu da čuva vrednosti i tekovine pravednog, legitimnog, odbrambenog i oslobodilačkog domovinskog rata".

- Hrvatski branitelji iz domovinskog rata su branili i odbranili Hrvatsku unutar međunarodno priznatih granica od oružane AGRESIJE koju je izvršila Srbija, Crna Gora i JNA s oružanom pobunom dela srpskog naroda u Hrvatskoj -  navodi se, između ostalog, u saopštenju Ministarstva.

Hrvati nisu ni svesni da gube teritoriju zbog Melanije Tramp

Šerbedžija je nedavno na Beogradskom sajmu knjiga predstavio svoju novu knjigu "Stranac".

Prinskrin: Yotube/Cro Rec Prinskrin: Yotube/Cro Rec

- Strašno je da ovde ima toliko talentovanih i vrednih ljudi, vrhunskih sportista i umetnika, a da smo ipak uspeli da zaratimo sa sopstvenom braćom. Uz sve te naše divne talente mi smo ostali nekako zaostali, čim smo se mogli krvavo pobiti na kraju 20. veka - rekao je tada podsetivši da su se Slovaci i Česi razišli dogovorno i u miru.

- A šta su naši napravili, svi narodi na prostoru bivše Jugoslavije - zamrzili su braću i krenuli jedni na druge. Pa nije slučajno da su svi ti najveći ratnici, takozvani heroji koji su završili u Hagu, zapravo kriminalci - jasan je bio glumac.

Napomenuo je i da su ti kriminalci iskoristili nepravdu koja je učinjena nesretnim ljudima kako bi proizveli slepu mržnju među jugoslavenskim narodima.

- Bitange, eto šta su ti koji su zavadili običan narod. Od tih bitangi nije se mogla spasiti divna Jugoslavija. Nije važno ko je više stradao, čije su žrtve najbrojnije, jer nismo smeli dozvoliti da jedan pošten i častan čovek izgubi život u Jugoslaviji. Nepravedno oduzet život je svemirska katastrofa. Nismo se mogli civilizacijski nositi s istorijskim trenutkom - naveo je tada Šerbedžija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpski Tesla

    10. novembar 2016 | 21:29

    Glume poštenjačine i neke domobrane a prvi počeli sa napadima na kasarne, ubijanjem golobradih mladića, otmicama i likvidacijama srpskih porodica...sve zarad stvaranja ove nove NDH i istrebljenja Srba iz Krajine.Nastavak Pavelićeve ideologije i stvaranja etnički čiste države.45 godina su sanjali san da nastave započeto i uhvatili prvu priliku 90-tih.I onda je greh Srba u Krajini što nisu hteli živeti u novoj NDH pa se pobunili.

  • Tutor

    11. novembar 2016 | 02:50

    Branitelji su očigledno zaboravili da su '91. Legitimni i legalni bili SFRJ i JNA, a da su oni bili obična fašističko-teroristička banda!

  • Zare

    10. novembar 2016 | 20:54

    Kada velikog Radeta napadaju srpski I hrvatski nacionalisti znaci da je covek u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA