SNEG NA KOPAONIKU, ZIMSKA OPREMA OBAVEZNA: Vozači, pazite na poledicu i maglu

Vozače očekuju uglavnom suvi kolovozi, sem na području Vranja, Kuršumlije, Kruševca, Kraljeva, Požege i Smedervske Palanke gde su zbog magle ili sumaglice oni vlažni

  • 0
Zimske gume, šara, guma, sneg, lanci Foto: Pixabay

Saobraćaj je umerenog inteziteta i u popodnevnim satima će se sigurno pojačati, saopštio je jutros AMSS, napominjući da je na Kopaoniku tokom noći padao sneg kojeg ima mestimično i na kolovozu zbog čega je obavezna upotreba zimske opreme.

VOZAČI, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Gužve na putevima zbog državnog praznika!

Vremenske prilike, kao i prohodnost puteva, bolja je u odnosu na predhodne dane.

Vozače očekuju uglavnom suvi kolovozi, sem na području Vranja, Kuršumlije, Kruševca, Kraljeva, Požege i Smedervske Palanke gde su zbog magle ili sumaglice oni vlažni.

Upozorava se i na uvek prisutne niže temperature u područjima sa maglom, pa je zato, opasnost od poledice, na ovim putevima, veća, koja se primeti tek, kada vozač izgubi kontrolu nad vozilom prilikom nagle promene paravca ili kada, želi da zaustavi vozilo.

Od danas do 16. novembra, u periodu od sedam do 17, izvodiće se radovi na sanaciji bankine i loma kolovoza na delu državnog puta kod Begaljičkog brda, u smeru Niš-Beograd.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA