Tinejdžer nožem izbo, pa pesnicama tukao devojku (16) jer ga je ostavila!

Ljubavna drama maloletnika umalo se tragično završila

  • 8

Prava drama se noćas dešavala u ulici "Srećko Pužalka" u skopskom naselju Čento. Dok je šesnaestogodišnja devojčica bila sama kući, u stan je sa nožem u ruci upao njen vršnjak, sa kojim je ranije bila u ljubavnoj vezi.

>>> OVO JE MOMAK KOJI JE IZBO POLICAJCA U BEOGRADU: Pre toga je nožem napadao prolaznike (FOTO)

Dečak nije mogao da preboli što ga je devojčica ostavila, pa je preteći nožem skoro sat vremena pokušavao da je ubedi da mu se vrati. Prethodno je razbio njen mobini telefon kako ne bi mogla da pozove roditelje ili policiju.

Kada je devojčica nepozvanog gosta pokušala da istera iz stana, njen bivši dečko je potegao nož na nju, nanoseći joj nekoliko uboda. To mu nije bilo dovoljno pa je pesnicama počeo da je udara po licu i glavi, a pre nego što je izašao iz stana razbio je televizor, polomio lap-top i oštetio ulazna vrata.

Devojčica je zatražila pomoć u Urentnom centru. Kada su joj lekari sanirali i previli rane, ona je, pred zoru sa roditeljima otišla u policijsku stanicu da prijavi nasilnika. Policija preduzima mere na rešavanju slučaja.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA